Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

46 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Kovalar, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, kardeşleriniz ve ebeveynleriniz ,yakınlara yapılacak seyahatler ya da yurt dışında iseniz civarı tanıma ve bulunduğunuz yerdekilerle iletişim kurma çabaları ile ilgilidir.

Sevgili Kovalar, 28 Ekim Akrep burcunda doğacak Yeniay, iş-ev hayatıyla ilgili konuların iç gözlemde bulunularak gözden geçirileceği dönemi işaret ediyor. Merkür geri hareketiyle örtüşen bu Yeniayda, ihtiyaçlarınızı belirlemek ve ona göre iş hayatınızı gerçekçi şekilde ele almak lazım.

2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton ile Kararların disiplinli bir zihinden çıkması ile yaşama gelen kolaylık süreci ,mevcut yaşamın hayallerinize uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek. Bu süreçte iş ve kariyer alanında bazı aksaklıklar ve yanlış anlamalar yüzünden yaşanacak sıkıntılar söz konusu olabilir.

KASIM

Sevgili Kovalar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için yaptığınız işten aldığımız tatmini, başkalarıyla iş ilişkinizi, hedefinizi yeniden gözden geçirmenizi sağlarken, aslında iç dünyanızdaki huzur ve tatminin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor

Ay boyunca iş ve kariyer alanı gündemin ilk maddeleri arasında yer alırken iş değiştirmek isteyenlerinizin yardımına dost ve arkadaşları koşacak.

Sevgili Kovalar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanızda ilişkilerinizi gereğinden fazla ve ciddi biçimde ele almanızı sağlıyor.

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün bu süreçte yaratıcı üretimler özellikle sanat alanındaki üretimleri ile hayatınız kazananlar için oldukça verimli olacak gibi gözüküyor.

ARALIK

Sevgili Kovalar, 12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz bir projenin sunulması, başkaları tarafından dikkate alınması, kendinizi güçlü bir şekilde anlatmanızın yolunu açacak.

Ay boyunca işten güçten belki bunalıp belki de işinizi tamamlamaktan dolayı artık bir miktar kendiniz, dış görünüşünüz ve imajınızla ilgilenmek isteyecek olabilirsiniz.

Sevgili Kovalar, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, gelecek 6 aylık süreçteki gelişmelerin işaretçisidir. Fiziksel ve bedensel sağlığınızı güçlendirme yönünde çabalar artarken bir çeşit detoks dönemi olacak.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster