Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

44 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Kovalar, 5 Nisan’da Koç burcunda doğacak Yeniay, size daha hızlı hareket etme, çabuk karar verme, yenilik yapma motivasyonları ile geliyor. Başta kardeşler ve ebeveynler olmak üzere iletişimde fazla hızdan kaynaklana kazlar söz konusu olabilir.

Sevgili Kovalar, 19 Nisan’da Terazi burcunda oluşacak Mavi Dolunay ile yurt dışı konuları, eğitim başvuruları, seyahatler artık planın, teklifin, başvurunun ötesinde gerçeğe dönüyor olacak gibi. Gelişmeler ile özgüveniniz artarken kendiniz daha huzurlu ve güvende hissetmeye başlayabilirsiniz.

12. Evde retro Pluto ile hızlı karar almak gereken konularda yanlış kararlar ile gelen bazı zorlanmalar ve düzeltme çabaları söz konusu olabilir.

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 11. evinizde olduğuna göre bu süreçte sosyal yaşamınız çok daha hareketli hele gelirken dostlarınızla daha sık görüşebilir daha çok şey paylaşabilirsiniz.

MAYIS

Sevgili Kovalar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay ile evde huzur, ailede güven ihtiyacı ev konusunda bir değişikliğe gitme motivasyonu verebilir. Evinizde iyi ve huzurlu hissetmezseniz mutlu da hissetmezsiniz.

Ay boyunca özel hayatınızdaki hareketlilik evde yapılacak kreatif düzenlemeler ile yoluna girme sansı bulabilir.

Sevgili Kovalar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, iki hafta önceki Yeniay da verdiğiniz kararların sonucunu gösterecek. O tarihlerde, eviniz, yuvanız, özel hayatınıza aldığınız kararların uygulanma zamanı gelmiş olacak.

HAZİRAN

Sevgili Kovalar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, genel olarak askın ve sansın evren tarafından size bolca gönderildiği çok yararlı etkilere sahip bir Yeniay. Artan yaşama sevinciniz ve özgüveniniz sayesinde yetenekli olduğunuz konularda girişimci olmanızı sağlıyor. Yalnız kovalar bu yeni ayla ayaklarını yerden kesecek bir aşka da yelken açabilirler.

Sevgili Kovalar, 17 Haziran itibariyle Yay burcunda oluşacak Dolunay, sosyal ortamlardaki tüm ilişkilerinizin dengelendiği, canlandığı, gruplar içinde birey olarak varlığınızın önemsendiği zamanı işaret ediyor.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün yılın ikinci yarısında yaratıcılığı ile para kazananlarınız için zorlayıcı bir süreç olabilir.

Ay boyunca oldukça yoğun bir gündelik rutin sizi beklerken aşka dair güzel gelişmeler en büyük motivasyon kaynağınız olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster