Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

40 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Oğlaklar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, ev, yuva içinde ben diyen tavırlarınızı arttırırken, davranış değişikliğiniz ev ahalisi tarafından hoş karşılanmayabilir. Eve dair harcamalarda cimrilik boyutunda kaçınmalarınız söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 19 Nisan itibariyle ikinci kez Terazi burcunda oluşacak Dolunay, iş, kariyer, ilişkimizle ilgili konularda etkilidir. Huzurumuz ve güvencemiz için bazı şeylere göz yummak zorunda kalabiliriz

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 12. evinizde olduğuna göre bu süreçte iç dünyanız , hayalleriniz ,rüyalarınız ile zihniniz daha çok aktif olacak artan yaratıcılığınız da sonrasında üretime dönüşecek olabilir

24 nisanda başlayan Retro pluto bu geçiş size yaşamda size zamana yayılan değişiklikler getirebilir. Bu geçişle bir süredir üzerinde çalıştığınız konulardaki köklü değişimleri işaret ederken 29 nisanda başlayan Retro Satürn zamanı her zamankinden daha disiplinli ve cimri olmanıza yol açabilir. Ay boyunca evlilik ve ortaklıklar alanı hareketli iken bazılarınız için yeni bir gayri menkul edinme söz konusu olabilir.

MAYIS

Sevgili oğlaklar, 5 mayısta boğa burcunda doğacak yeniay, yılın güzel etkilerine sahip olan gökyüzü olaylarından biri olabilir sizin için. Özellikle şansınızın en yükseklerde olduğu bu dönemde aşkta da şahane gelişmeler sizi bekliyor olacak. Bazılarınız için yeni bir bebek de yılın en güzel müjdesi olabilir.

Ay boyunca ilişkiler, ortaklıklar ve bu birlikteliklerin getirdikleri ve götürdükleri gündeminizin ilk sıralarında yer alırken içinde sevgi barındıran ilişkileri yürütmek kolay barındırmayanları da zor olacak.

Sevgili Oğlaklar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sosyal yaşamınızın, dostluklarınız ve yaşamsal hedeflerinizin, plan ve projelerinizin yeniden gözden geçirilip bir elemeye tabi olacağı bir zaman dilimini işaret ediyor.

HAZİRAN

Sevgili Oğlaklar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, artan iş yoğunluğu ve ilgilenmeniz gereken bazı sağlık konularını işaret ediyor. Ayrıca ofiste bir yer değişikliği olabileceğini vurguluyor. Özellikle sağlık sektöründe çalışanların yoğunluğu ciddi boyutta olabilir.

17 Haziran’da Yay burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyanızı, zihninizin derinliklerini pozitif yönde etkiliyor olacak. Artan önsezileriniz ve kılavuz rüyalar söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ile yılın ikinci yarısında aşk ve ebeveynlik konusunda çok daha dikkatli olmanızı gerektiriyor.

Ay boyunca yurtdışı seyahatler, eğitim konuları hareketli iken ailenizdeki maddi manevi paylaşımın tadını çıkaracaksınız

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster