Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

4 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Koçlar, 5 Nisan itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, istekler ve zorunluluklar alanına vurgu yaparken çok girişimci ve özgüvenli hissetmenize yol açacak.

Ay boyunca 3. Evinizde olacak Mars ile kardeşler, yakın akrabalar ve komşularla artan bir iletişim trafiği söz konusu ancak bu trafik bazılarınız için oldukça nahoş gelişmeler de getirebilir. Tartışma gerginlik ve küslükler oluşabilir.

Doğum günlerinizin de olduğu bu ayda Venüs de size artan bir yaşama sevinci ve özgüvenin yanı sıra ciddi bir çekicilik ve karizma veriyor olacak. Bu ay boyunca imajınız ile ilgili artan bir harcama eğiliminiz söz konusu olabilir.

Sevgili Koçlar, 19 Nisan saat 14:13 Terazi burcunda ikinci kez oluşan Dolunay sizi başta ilişkiniz olmak üzere ailevi bağlarınızı güçlendirme, bu konuda sorumluluk almaya yöneltiyor. Bu pek hoşumuza gitmeyebilir.

10 nisanda başlayacak ve 11 ağustosa dek sürecek Jüpiter retrosu ise çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçecek. Bu kez 9. evinizde olduğuna göre bir anda yeni bir yabancı dil öğrenmek, yarım bıraktığınız üniversite eğitiminizi tamamlamak,2. Bir Üniversiteye kaydolmak ya da çok daha fazla yurt dışı seyahatler yaparak bilgi ve görgünüzü geliştirme motivasyonu verecek gibi gözüküyor. Bazılarınız ise bu süreçte yurt dışına yerleşme planları içine girebilirler.

24 nisanda başlayıp 2 ekime dek sürecek Plüton retrosu süreci kariyer alanında egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte mobbing e uğrayabilir bazılarınız hak etmediği pozisyonlara getirilebilir. Her şekilde kariyer ve itibar alanında ciddi sınanmanız söz konusu.

Keza 29 nisanda başlayacak ve 17 eylülde sona erecek Satürn retrosu ise iş ve mesleki anlamda kaygı ve endişeleri de beraberinde getiriyor. Acaba doğru bir karar mı verdim, diğer işi seçsem daha mı iyi olurdu, acaba işimi değiştirmeli miyim gibi soruları getirebilir. Patronlarla olan ilişkilerde bazı sorunlar da oluşabilir. İşinizdeki sorumluluklar artarken, daha çok çalışmanız, işinize odaklanmanız beklenecek.

MAYIS

Sevgili Koçlar 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay yeni gelir ihtimallerini arttırırken moralinizin de yükselmesine neden olacak.

Ay boyunca ev ve yuva ile ilgili konularda artan bir hareketlilik söz konusu olabilir. Bazılarınız bu ay taşınma, bazılarınız da zorunlu olarak tadilat yapma gereği duyabilirler. Keza ayın ikinci yarısında gelirlerde ve dekorasyon harcamalarında bir artış eğilimi söz konusu. Bazılarınız ise evde bazı gerilimli tartışmalar yüzünden huzuru yakalamakta zorlanacak ve bu yüzden bir değişiklik yapmak isteyecek olabilir.

Sevgili Koçlar 19 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Dolunay, ailemiz-partnerimiz ve başka kişilerle maddi-manevi alacak verecek konularını analiz ettiğiniz haklar konusunda ciddi muhasebe işlemleri yaptığınız bir süreci işaret ediyor.

HAZİRAN

Sevgili Koçlar, 3 Haziran ‘da İkizler burcunda doğacak Yeniay, artan iletişimin, yakın yerlere yapılacak kısa gezilerin habercisi. Gezileriniz kardeş, yakın akrabalar ya da komşularla birlikte olabilir.

 Yine ay boyunca ev ve yuva ile ilgili konularda artan bir hareketlilik söz konusu. Bazılarınız bu ay taşınma, bazılarınız da zorunlu olarak tadilat yaparken bazılarınız evde bazı gerilimli durumlar, artan tartışmalar yüzünden huzuru yakalamakta zorlanacak ve bu yüzden bir değişiklik yapmak isteyecek olabilir. Bu süreçte en büyük destek kardeşleriniz, yakın akraba ve komşularınızdan gelecektir.

Sevgili Koçlar, 17 Haziran itibariyle Yay burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 3 Haziran tarihindeki Yeniayda verilmiş daha uzaklara yapılacak yeni gezi kararlarının realize olması anlamında bazı girişimler getiriyor.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise özellikle yükselen koçlar için yılın ikinci yarısında ruhani açıdan bir kendine yönelme, içselleştirme, geliştirme boyutunda ideal bir zaman oluşturacak. Retro Neptün yılın ikinci yarısında sizler için korku ile cesareti karşı karşıya getirecek. Bazılarınız için anksiyete ve panik bozukluklar artarken her türden bağımlılıklar çok daha görünür hale gelebilir.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster