Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

3 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

KOÇLAR-YÜKSELEN KOÇLAR

2019’DA HER TÜRLÜ YATIRIM SİZİ ZENGİNLEŞTİRİP İTİBARINIZI ARTTIRACAK…

OCAK

Sevgili Koçlar ,2019 gezegensel etkilerin yoğunlaştığı alanlara bakıldığında sizin için önemli bir kariyer ve itibar yılı olarak geçerken, finansal olarak yaşam standartlarınızda da önemli değişimler yaşanacak bir yıl olacağa benziyor.

Söz gelimi yılın ilk tutulması olan 6 Ocaktaki Kısmi Güneş Tutulması, kariyer hayatı ve sorumlulukla ilgili alanda gerçekleşiyor olacak. Bu tutulma size çok daha ciddi bir motivasyonla çalışma gereği verirken bazılarınız tutulmanın hemen ardından yurtdışı iş seyahatlerine çıkmak durumunda kalabilirler. Özellikle dış ticaretle uğraşanlarınız için ocak ve şubat ayları oldukça verimli geçecek olabilir.

Tutulmaya eş zamanlı olarak burcunuzda düz hareketine başlayan Uranüs zaten genel olarak yaşam planınız, dış görünüşünüz ve tavırlarınız üzerinde köklü değişiklikler yapmanız için ciddi motivasyon kaynağı olacak.

21 Ocak’ta ise Aslan burcunda bir Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ise iş güç derken evinizi, eşiniz ve çocuğunuzu ya da sevgilinizi bir miktar ihmal edebileceğinizi bildiriyor. Dozu kaçıranlarınız özel yaşamında bu sebeple sorunlar yaşayabilir.

ŞUBAT

Sevgili Koçlar, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay çok daha, özgür ve tuttuğunu koparan, yaratıcı ve bilgisini hedefe yönelik kullanan aktif bir birey olmanızı sağlıyor olacak.

Venüs ve marsın ay boyunca 2. Ve 10.evdeki geçişleri şubat ayında hem sorumluluklarınız hem de gelirinizde artış olabileceği sinyali veriyor. Bu süreçteki faydayı maksimize etmek ise tamamen elinizde, ne kadar çalışır ve kendinizi gösterirseniz bu süreçten o ölçüde yararlanabilirsiniz.

Sevgili Koçlar, 19 Şubat’ta ise Başak burcunda oluşacak bir Dolunay var. Bu dolunay neredeyse elinize bir büyüteç almanız ve her şeyi en ince ayrıntısı ile incelemenizi sağlarken bazılarınız bazı sağlık konularını bu süreçte sonlandırabilir.

MART

Ay boyunca 2. Evinizdeki Mars ile kazançlar için artan çaba ve emekler konusu devam ediyor olacak. Ancak bu ay diğerlerinin aksine çok daha sosyal olacak ,dost ve arkadaşlara da zaman ayırmak istiyor olacaksınız.

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi Mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarı olarak gerilerken bu alanda birçok yanlış anlama ve anlatmalara kanmalara kandırılmalara yol açacağından her türlü yeni uzun vadeli kontrattan kaçınılmalı. Ayrıca elektronik alet alışverişi aci değilse ertelenmeli. Sizin özelinizde bu süreçte ekstra alıngan olacağınız bir sürç söz konusu.

Sevgili Koçlar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, boşa zaman harcamak yerine hayallerinizi planlara dönüştürme zamanı geldiğine vurgu yapıyor olacak. Hatta bazılarınız harekete geçmek konusunda bile epey hızlı olmak zorunda hissedecek.

Yeni ayın yanı sıra 6 martta boğadaki 7 yıllık kalıcı hareketine başlayan Uranüs size yepyeni kazanç ya da harcama alanları yaratacak gibi gözüküyor. Emekle gelen kazançlarda köklü değişikliklere hazır olun. Daha önce bütçenizde hiç yer almayan birtakım harcamalara da hazır olmak lazım.

Sevgili Koçlar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, ilişkiler alanında bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Evlilik ve ortaklıklar alanında gerçekleşecek bu dolunay bekarlara evlilik evlilere de bekarlık kapılarını açabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster