Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

25 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Başaklar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması hem iş hem de sosyal ilişkilerimizde iletişimin önemini vurguluyor. Davetler, yeni projeler için bir araya gelebilir, dostlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak iç dünyanızda oluşan bazı hassasiyetler yüzünden yanlış anlamalara çok açık hale gelebilirsiniz.

Sevgili Başaklar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, sizi hem aşk hem de ebeveyn olmak konularında oldukça ciddi ve disiplinli kılacak. Romantizm yerini planlara bırakırken, çocuklara dair her konu çok daha fazla ciddi ye alınacak.

Ay boyunca rahat olmayan zihninizin rahatlama alanı sadece sosyalleşebildiğiniz ,arkadaş ve dostlarınızla olabildiğiniz zamanlar olacak.

AĞUSTOS

Sevgili Başaklar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile yeniden birey olmayı hatırlarken artık yaptıklarınızın, söylediklerinizin ciddiye alınmasını isteyeceksiniz. Geçmişin yaralarından kurtulup güvende olma isteği artıyor.

Sevgili Başaklar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, sağlığınız ve işte yolunda gitmeyen konular için bir uyandırma çağrısı olabilir. Bu dolunayda gönüllü ya da gönülsüz yeni bir diyet ve egzersiz programına başlayabilirsiniz. Sorunları çözemezseniz, bu Dolunayda ya işten ayrılırsınız ya da başka bir yere transfer olma çabasına girersiniz.

11 ağustosta başlayacak Uranüs Retro dönemi bir anlamda bildiğimiz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerimize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemektir. İş ve sorumluluk değişikliği istekleriniz artsa bile gerçekleştirmenin zor olabileceği bir dönem

Sevgili Başaklar, iki hafta önceki zorlayıcı dolunay sonrası 30 Ağustos’ta burcunuzda doğacak Yeniay, son derece olumlu, sizi her alanda istediğinize kavuşmak konusunda hem motive ediyor hem de yoğun bir şekilde destekliyor olacak.

EYLÜL

Sevgili Başaklar, ay boyunca oldukça hareketli ve yoğun olabilir, kendinizi çok daha özgüvenli hissedebilir, artan yaşama sevincinizin tadını çıkarabilirsiniz.

14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, evlilik ya da ortaklık ilişkilerinizde artan sorumluluklarınızın bilincine varmanız gerekecek. Partneriniz ne kadar güçlü ise ilişkiniz de o denli güçlü hale geliyor olacak keza bu dönem zayıflıklara ve zaaflara pek tahammülünüz olmayabilir.

Sevgili Başaklar, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay ile kazançlarınız ve harcamalar konusunda yeni bir sayfa açılacak sizin için yepyeni olasılıklar gündeme geliyor olacak. Finansal konulardaki sansınız gayet yüksek olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster