Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

24 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Başaklar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, ilişkilerinizdeki paylaşımlarınızı mercek altına almanıza yarayacak. Artık suiistimallerin üstünü kapatma, kendini kullandırma diyecek. Öyle rahat bir konum değil. Bazılarınız bu süreçte ayrılığı ciddi bir şekilde düşünmeye başlayabilir.

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 4. evinizde olduğuna göre bu süreçte evde kendinizi çok daha mutlu ve huzurlu hissedebilir. Yeni bir mülk almak ya da kiralamak için harekete geçebilirsiniz

Sevgili Başaklar, 19 Nisan’da Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, ile yine kazanç ve kayıp ilişkisi kurmadan edemiyoruz. Şimdiye kadar kimlere fedakârlık ettiniz çok daha faydacı bir tavır ancak karşılığında beklediğiniz teşekkürü bile alamadınız tamamı aklınızdan geçiyor olacak artık alacak gibisiniz.

Ay boyunca iş ve kariyer alanı gayet hareketli özellikle kendi işini yapanlar açısından ortak olmayı motive eden koşullar gelişebilir.

Retro Satürn ile aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissedebilir, çocuklardan kaynaklanan sorunlar ile bir miktar bunalabilirsiniz.

MAYIS

Sevgili Başaklar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay ile geleceğe dair hassasiyetiniz artabilir planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim, yabancılar ve yurtdışı ile ilgili konular bu yeniayda güzel yenilik ve gelişmelerin kaynağı olacak gibi gözüküyor.

Ayın ilk iki haftası iş ve kariyer alanındaki haraketlilik yeni teklifler, projeler söz konusu iken son iki haftası oldukça sosyal geçeceğe benziyor. Evlilik ve ortaklıklar ise bu ay mutluluk ve huzurun kaynağı olacağa benziyor.

Sevgili Başaklar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sizi bir dedektife dönüştürüyor adeta. Alacağınız bir duyum ya da haber arkanızdan çevrilen işler olduğunu düşünmenize yol açarak araştırma yapmaya yöneltebilir.

HAZİRAN

Sevgili Başaklar ,3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay ile yine iş ve kariyer alanında düzenlemeler, yenilikler söz konusu olabilir.

Sevgili Aslanlar, 17 Haziran Yay burcunda oluşacak Dolunayda, 3 Haziran yeniayı sonrası işte yarım kalan şeyleri tamamlayarak eve, yuvaya yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Bir süre dinlenmek, işlere mola vermek isteyebilirsiniz.

Öte yandan ay boyunca oldukça hareketli ve sosyal olacaksınız. Sosyal yaşamda daha çok yer alıp daha çok aktivitelere katılacaksınız. Dostlarınıza vakit ayıracaksınız.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında yılın ikinci yarısında evlilik ve ortaklıklara dair konularda bazı hayal kırıklıkları getirebilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster