Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

14 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

EKİM

2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton ile ilişkilerinizde egonuzun sınandığı bir dönem başlarken bazılarınız bu süreçte ilişkilerinde verdiği kadar alıp alamadığının peşine düşecek.

Sevgili İkizler, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, sizi sosyal açıdan oldukça canlandırıcı ve toplum içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi destekleyici olacak.

Mars ay boyunca aşk yaşamınıza bazı hareketlenmeler getirirken Venüs sağlık konularında artan bir gündeme vurgu yapıyor. Ayrıca ekim genel olarak oldukça meşgul bir ay olsa da her şey yolunda gidecek. Sağlıkta da güzel haberler söz konusu

Gerçi 28 Ekim’deki Akrep burcu Yeniayı, bir geniş çaplı checkup ı hatırlatıyor. Her şeyden emin olmak için etraflı bir kontrolden geçebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınıza da bir vurgu yaptığı söylenebilir.

2019'un son Merkür gerilemesi de Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek. Sağlık konusunda acil olmayan her türlü müdahaleden kaçınmanız yararlı olabilir.

KASIM

Ayın ilk iki haftası yine sağlık konuları ya da ofiste artan tempo ile meşgul iken yarısından sonra daha çok evlilik ve ortaklıklar alanı konsantrasyonunuzun merkezi olacak gibi gözüküyor.

Sevgili İkizler, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durumda artan alınganlığımızla kendinizi toksik kişi ve düşüncelerden uzak tutma gereği var.

26 kasımda düz harekete geçen Neptün, ilham alabileceğiniz yeni bir vizyonunuz olabileceğini ve bir ölçüde gözlerinizi de kapayarak, kendinize yeni idealler bulacağınızı açıklamakta. Ancak gerçeklerle idealleri birbirine karıştırmamak gerekir. Yapacağınız bu yeni işte ego inşa etmek üzere değil, sahip olduğunuz yetenekleri mümkün olduğunca dağıtmak ve paylaşmak üzere ilham alabilirsiniz. Bu transit sizi bir ölçüde toplum önüne çıkaracak ve sınırsız bir yaratıcılık uygulamanıza yardımcı olacaktır

Sevgili İkizler, 26 Kasım’da Yay burcunda doğacak Yeniay ile yeniden ilişkilerinizi ele alacak ve kim kalmalı kim gitmeli seklinde bir ayrım yapacaksınız.

ARALIK

Jüpiter 2 Aralık itibariyle yay burcunda düz harekete geçince eşin artan geliri ve aileye verdiği maddi manevi destekler söz konusu olacak. Zaten bu ay eşin maddi manevi desteği ile kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Sağlık ve rutin işlerdeki yüksek tempo bu ay da sürse de sevdiklerinizden aldığınız destekler ile teselli bulacaksınız.

Sevgili İkizler, 12 Aralık’ta burcunuzda oluşacak Dolunay ile ilişkiler alanında bazı sıkıntılı durumlar ifade güçlükleri söz konusu olsa da uzun sürmeyecek tatlıya bağlanacak.

Sevgili İkizler, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması ise 6 aylık bir sürece yayılıyor. Evlilikler, ortaklıklar alanındaki ilişkileri güçlendirme adına önem taşıyor.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster