Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

13 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili İkizler, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, ekonomik yöndeki değişim ve yeniliklere duyulan ihtiyacı vurguluyor. Yine geleceğinizi düşünerek güvence ihtiyacınız artarken bu kez eyleme geçmeniz gerekecek.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi 7 Temmuz’da Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2019'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte özellikle yakınlarınız, ebeveynleriniz ve kardeşleriniz ile bazı sıkıntılar yaşamanız söz konusu olabilir.

Sevgili İkizler, 17 Temmuz’daki Oğlak Kısmi Ay Tutulması ise finansal açıdan sizi kısıtlayıcı ortaklık ve ilişkilerin göstergesidir. Eski ya da mevcut ortaklıklardan kaynaklanan borçlar ve yükümlülükler yeniden gündeme gelirken rahat davranmanız pek mümkün olmaz. Borçların yapılandırılması ve zamana yayılması yönünde çabalarınız söz konusu olabilir.

AĞUSTOS

Sevgili İkizler, 1 Ağustosta Aslan burcunda doğacak Yeniay, iletişim becerilerinizi üst düzeye çıkarırken dış dünya ile bağınızı güçlendirmenizi, yakınlarınızla küçük gezilere, tatillere çıkmanızı sağlayacak.

11 ağustosta başlayacak Uranüs Retro dönemi, bir anlamda bildiğiniz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerinize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemek şeklinde geçecek.

Jüpiter aynı gün yay burcunda düz hareketine başlayınca bazılarınızı yeni evlilikler, evlilik teklifi heyecanları bazılarınızı da yeni ortaklıklar ile ilgili ajandaları saracak.

Bu ay bazılarınız taşınma yaşayabilir. Yakınlarınızdan daha uzaklarda yaşayacağınız evlere taşınabilirsiniz.

Sevgili İkizler, 15 Ağustos saat 15:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 1 Ağustos tarihinde doğan Yeniayda aldığınız karar başlattığınız eylemlerin sonuçlarını almaya başladığınız bir dönem olacaktır.

Son olarak 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay, ev ve yuvaya dair yeni ve güzel gelişmelere, yenilemelere işaret ediyor.

EYLÜL

Sevgili İkizler, 14 Eylül itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, kariyer ve itibar evinizde bir emek değer muhasebesi yapmanızın da yolunu açıyor gerek iş hayatınızda gerek ailevi ilişkilerde değerinizin bilinmesini ve emeğimizin karşılığını alıp almadığınızı düşünüyor olacaksınız. Yaptığınız iyi ve doğru şeylerin yanı sıra hatalarınızı da objektif bir şekilde değerlendirme zamanı. Ayın ilk iki haftası eve ve yuvaya dair konularla geçse de ikinci yarısı konuş aşk ve çocuklar olacak. Bekarlar yeni bir aşka yelken açarken evliler bir bebek müjdesi alabilirler.

17 eylülde düz hareketine başlayan Satürn 8. evinizden geçerken arzu ettiğiniz yaşama ulaşma yolunda doğru kişilerle birlikte olup olmadığınızı, eşinizi doğru seçip seçmediğinizi düşünmenize neden olabilir.

Sevgili İkizler, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, hem yeni bir aşkın habercisi olabilir hem de mevcut ilişkide yolunda gitmeyen şeylerin düzelmesinin.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster