Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

12 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili İkizler, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, dikkatinizi tümüyle geleceğe yöneltecek. Bu Yeniay, özellikle finansal konularda ekonomik düşünmek gereğini vurguluyor. Özellikle borçları olanlarınız çok daha dikkatli olma cabasında kalmalı

Ay boyunca burcunuzda ve 1. Evinizde olan Mars size ciddi bir enerji ve hız getirirken yavaş olan her şeye olan tahammülünüzü de azaltıyor olacak. Ay boyunca sabırsızlık kaynaklı huzursuzluklar yasayabilirsiniz. Venüs’ün sosyal yaşamınızı hızlandırması ise artan canlılığınız için şahane bir sahne yaratacak gibi gözüküyor. Ay boyunca dostlarınızla çıkın, gezin tozun evde davetler verin enerjinizi güzel şeylere kanalize edin. Ancak harcamalar konusunda da dikkatli olun

10 nisanda Jüpiter Retro hareketine başlayacak. Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 7. evinizde olduğuna göre bu süreçte şahane bir evlilik ya da ortaklığın temelleri atılabilir.

Sevgili İkizler, 19 Nisan Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, kendinizi veya başkalarını memnun etmek için abarttığınız harcamaların sizi ileride zor durumda bırakabileceğini gösteriyor, bu dönemde paranızın hesabını bilmelisiniz.

24 Nisan ise Plüton retrosunun başlayacağı tarih. Bu Retro siz ikizler için ilişkilerinizde egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte verdiği kadar alıp alamadığının peşine düşecek.

29 nisanda başlayacak Satürn retrosu ile ilişkinizde aldığınız ve verdiğiniz destekleri sorgulamaya, eleştirmeye başlayabilirsiniz. İlerde emekliliğinize katkıda bulunacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

MAYIS

Sevgili İkizler, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanıza olan etkisi ile dönüştürücü bir motivasyon sağlıyor olacak. Artık yolunda gitmeyen işlerden kurtulmanın yolunun tavırları değiştirmekten geçtiğini anlıyor olacaksınız. Sizi engelleyen ve çoğu zaman zorlayıp sıkıştıran ne varsa bunlardan kurtulmak için yeniden harekete geçmeniz gerekiyor

Mayısın ilk yarısındaki yüksek yaşam enerjiniz yerini ikinci yarıda harcadığınız paraları yerine koyma çabasına bırakacak gibi gözüküyor. Kazançlarınızı arttırma cabalarınız ayın ikinci yarısının önemli gündemi olacak. Yeni ayla ay başında esen değişim rüzgarları Venüs’ün katkısıyla 15 inden sonra çok daha verimli sonuçlar almanıza yardımcı olacak.

Sevgili İkizler, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, bazı altından kalkmadığınız zorlukların yarattığı streslerle sağlığın bozulması gibi sonuçlar yaratabilir.

HAZİRAN

Sevgili İkizler, 3 Haziran itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay ile girişimci enerjiniz tavan yapıyor olacak. Bu süreç her türlü fırsatı zamanında değerlendirme zamanı.

Ay boyunca finansal konulara olan dikkat ve cabalarınız sürüyor olacak. Kazancınızı arttırmak istiyorsunuz başka yolu olmadığının farkına varıyorsunuz. Burcunuzda transit olan Venüs de zaten size hayır denmesini epey güçleştirdiğinden arzu ettiğiniz zam ya da prime ulaşmanız yeterli caba ile gayet mümkün görünüyor.

Sevgili İkizler, 17 Haziran Yay burcundaki Dolunay ile bir ilişkide paylaşımın nasıl adaletli olması gerektiğini, evlilik-ortaklıklarda değerlerin nasıl bölüşülmesi gerektiğini kavramaya çalışabilirsiniz. Geleceğe dair finansal güvencede olma ihtiyacı yükseliyor.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün yılın ikinci yarısında iş yaşamında bazı hayal kırıklıkları getirebilir yaratıcılık gerektiren işler yapanlarınız için ise bu süreç adeta altın bir dönem olacaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster