Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

11 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

İKİZLER- YÜKSELEN İKİZLER

YENİ EŞİNİZE YA DA ORTAĞINIZA MERHABA DEYİN…

OCAK

Sevgili İkizler, ocak ayına ve dolayısıyla yeni bir yıla sosyal olarak oldukça hızlı bir giriş yapıyor olacaksınız. Davetler, dostlarla sık sık görüşmeler bu ayın özeti gibi. Ancak bazılarınız için bu sık görüşmeler bazı gerginliklerin de kaynağı olabilir, dikkat. Evlilik ve ortaklıklar alanında ise oldukça güzel gelişmeler söz konusu. Bekarlar bu süreçte evliliğe adım atarken evliler de ilişkilerinde çok daha tatmin edici deneyimler yaşıyor olacaklar. Bazılarınız için de verimli ortaklıkların kurulması söz konusu.

Keza 6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması, eş ya da iş ortağından size ulaşan kazançları verimli, kılacak etkiler içeriyor. Hiçbir şeyi hafife almazsınız, şansa bırakmazsınız, yaşanılan acı tecrübeleri unutmazsınız. Eş ya da ortaklarınızla zorlu süreçlerden geçmişseniz, bu tutulmada hem duygusal hem de finansal olarak daha temkinli olma eğiliminde olacaksınız ya da olmalısınız.

Yine 6 Ocak itibariyle koç burcunda düz hareketine başlayacak Uranüs öncelikle sosyal çevrenizde köklü değişikliklerin sonuna geldiğinizi gösterecek.

Sevgili İkizler, 21 Ocak’ta Aslan burcundaki Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi, maddi-manevi açıdan kendinizi güvence altına alma motivasyonu vermek seklinde olabilir. Daha karlı işlere bu süreçte önem vererek tasarruflarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Artık hayatınızı garanti altına almak istiyorsunuz.

ŞUBAT

Sevgili ikizler, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay ile kendinizi ve yeteneklerinizi dış dünyada gösterecek ve başarılı sosyal yaşamınızın tadını çıkaracak gibisiniz. 14 Şubat’a kadar hızla devam eden sosyal yaşam trafiği 14 ü sonrası eve ve kendi içine dönme isteği ile son bulacak. Ay boyunca aileniz ya da esinizden alacağınız maddi manevi destekler moralinizin de kaynağı olacak gibi gözüküyor.

Sevgili İkizler, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay ise sosyal yaşantınızda, iş ve kariyer çevrenizde kimin kime ne kadar faydalı olduğunun ölçülüp tartıldığı bir dönem olabilir.

MART

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür Retro’su 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile iş yaşamınızda bazı yanlış anlamalar ve talihsiz iletişim kazaları yaşayabilir ve hayal kırıklıkları yaratan sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz.

Sevgili İkizler, 6 Martta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle birleşirken, iş ve kariyer alanında patronlar ya da çalışanlarla iletişim sorunları yaşanması söz konusu olabilir.

06 Mart tarihinden itibaren 12. evinizde yol almaya başlayacak Uranüs size yepyeni fikirler düşünceler hayaller ve planlar getirecek gibi gözüküyor. Artık yepyeni bir yaşam görüşüne sahip olacaksınız. Bir çeşit yeniden doğuş olacak bir süreç söz konusu.

Ay boyunca bilinçaltınızda yol alacak Mars zamansız baş ağrılarınızın da sebebi olabilir. Ay boyunca kendinizi sık sık huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Ayrıca Venüs etkisi ile daha çok özgür ve bağımsız olmak isterken dayatılan kural ve sorumluluklardan bunalabileceksiniz. Yaratıcı zekanız ise tüm sorunların üstesinden gelmenize yardım edecektir

Sevgili İkizler, 21 Marttaki Terazi Dolunayı etkisi ile, aşk hayatınızda bazı hızlı başlangıç ya da bitişler ya da dönüşmüş ilişkiler söz konusu olabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster