Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4

8 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4
20 Aralık 2018 - 11:07 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Kovalar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, yaşamdan çok daha fazla zevk aldığınız zamanlar ve konular getiriyor olacak. Tatile çıkabilirsiniz, spora ya da diyete başlayabilir yeni bir hobi grubu ile birlikte olabilirsiniz. Böyle bir iş yapabiliriz, bu anlamda kurs verebiliriz.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak evlilik ve ortaklıklar alanında bazı yanlış anlamalar ayrılıklara kadar uzanabilir

Ay boyunca evlilik ve ortaklıklar alanı oldukça hareketli bazı ilişkiler artık yürütülemeyecek boyutta zorluklar yaratırken bazılarınız da evliliğe gidecek taze ilişkiler bekliyor olacak.

Sevgili Kovalar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, bazı zorlayıcı etkilere sahip adeta sabrınızın test edildiği günler bunlar. Ancak duygularını pozitif ya da negatif pek dışarı yansıtmayan sizler için etkiler daha zorlayıcı hissedebilir paylaşabilecek olduklarınızı paylaşmanızı öneririm.

AĞUSTOS

Sevgili Kovalar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, ilişkilerinizde, ortaklık ve evliliklerinizde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz için motive edecek. Partnerinizin ve de sizin güçlü ve zayıf yanlarını bu yeniayda çok daha ciddi bir biçimde ele alıp gözden geçirmeniz söz konusu olabilir. Bazen aranızda yanlış anlaşılma veya gerilimler olabilir.

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen evlilikler, ilişkiler, ortaklıklar ve bu alanlarda paylaşılan değerler gündemi ile dolu olacak gibi gözüküyor.

Sevgili Kovalar, 15 Ağustos itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 1 Ağustos tarihindeki Yeniayda aldığınız kararların, yaşanan gelişmelerin, durumun geldiği son hali size gösterecek. O tarihte biriyle tanıştıysanız şimdi bu ilişki hakkında bir yön belirlenecek.

11 ağustosta Jüpiter yay burcunda düzelince davetler, vakıf aktiviteleri, arkadaşlarla görüşmeler çok daha sık ve yoğun olabilir arkadaşlarınızın her türlü desteği sizi mutlu edebilir.

EYLÜL

Sevgili Kovalar, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay, kazançlar harcamalar kısacası t para konusunda düzenli, disiplinli, sorumlu olmanın önemini vurguluyor.

Ay boyunca paylaşılan değerler, ortak mallar, miraslar, kamuya olan borçlar gibi konular gündemin hep ilk sıralarında olacak.

Sevgili Kovalar, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, finansal ilişkilerin detaylı ve son derece titiz şekilde ele alınmasını sağlayacak. Bankalarla ilgili borç veya krediler, yeni anlaşma ve sözleşmeler, davalar ile yurt dışı bağlantılı konular, yabancı ülke resmi evraklar konusunda dikkatli olma gereği var.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster