Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4

6 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4
20 Aralık 2018 - 11:07 www.finansgundem.com

KOVALAR-YÜKSELEN KOVALAR

HESABINIZI İYİ YAPMALI ÖNCELİKLERİNİZİ İYİ BELİRLEMELİSİNİZ

OCAK

Sevgili Kovalar 6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, finansal olarak güvende olup olmadığınızı sorgulatır.2019 boyunca iç dünyanızdaki fırtınalar, dışarıya yansıtmadığınız endişeler ara ara artan derecede rahatsız edici olabilir. Bu zorlayıcı zihinsel süreci sadece durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alıp gerekenleri yapmaya başlayarak aşabilirsiniz.

 Yine 6 ocakta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile kardeşler ya da ebeveynlerinizle ilgili ani değişimler söz konusu olabilir.

Sevgili Kovalar, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi gündelik yaşamda artan duygusallığınız daha sağlıklı yaşama dair artan arzunuz ve kendinizi maddi ve manevi olarak kırılganlıktan kurtarma çabalarınız seklinde görülebilir. Zihin ve beden sağlığınıza her zamankinden fazla önem verme ihtiyacı var.

Ay boyunca Mars enerjisi ile hareketli olan kısa seyahatler ve yakınlarınızla artan bir iletişim söz konusu iken Venüs ile çok daha geniş bir çevrede sosyalleşme sansı bulmanız mümkün

ŞUBAT

Sevgili Kovalar, 5 Şubat’ta burcunuzda doğacak Yeniay ile artık değişim ihtiyacı ertelenemez hale gelecek. Bugünden sonra artık gündelik rutinleriniz değişmek durumunda olacak ki bu farklı bir iş denemek, ek bir kazanç elde etmek, bir projede yer almak şeklinde gelişebilir. Bu Yeniay, özellikle maddi güven alanında sorunları olanlarınız da parasal açıdan güçlenerek yeni bir yaşama geçme isteği olacak.

Ay boyunca evde varlığın sıkıldığınız fazlalıklardan kurtulmak için çaba gösterebilir başardıkça kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

Sevgili Kovalar, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay, iyi niyetli düşünmenin ve zaafların işaretçisidir. Bu süreçte ailenin ya da esin isteklerini önceleyerek Hesapsız yapacağınız harcamalar yüzünden zorlanabilirsiniz. Hesabınızı iyi yapmalı önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz.

MART

Sevgili Kovalar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür retrosuna rastlıyor. Finansal konularda bir yenilik söz konusu olabilir. Bu yenilik enerjisi bazılarınız için yeni bir kazanç etkisi getirirken bazılarınız bütçesini asacak harcamalar yapmak zorunda kalabilir. Ancak bu Yeniay genel olarak olumlu görünümlere sahip.

21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, size yurt dışında bazı alternatifler yaratıyor olabilir. Bu bazılarınız için yurt dışından gelecek bir iş teklifi bazılarınız için çıkılacak bir seyahatte faydalı olacak bir karşılaşma ya da yurt dışında eğitim sansı olabilir. Yer değiştirme etkisi yüksek bir dolunay diyebiliriz.

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile kazançlar ve harcamalar alanında bazı iletişim ve teknoloji kazalarının kurbanı olabilirsiniz.

6 marttan itibaren 4. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile aniden emlak alıp satabilir, kiraya verebilir ya da taşınabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster