Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4

5 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4
20 Aralık 2018 - 11:07 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Oğlaklar, 2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton ile dış dünya ile ilişkilerinizin sizin arzu ettiğiniz şekilde olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönemi işaret ediyor.

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay ise evde, yuvada daha güçlü ve söz sahibi olma isteği verirken bireysel olarak edineceğiniz mülkler de size güven veriyor olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay sosyal yaşam hedeflerinizi, plan ve projelerinizi, dostluklarımızı, başkalarıyla her türlü paylaşımlarımızı gözden geçirme vaktini işaret ediyor. Merkür retrosu ile örtüşeceği için bu alanda bazı yanlış anlama ve anlatmalar söz konusu olabilir.

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek. Bu süreçte dostlar ve arkadaşlar ile iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz.

KASIM

Sevgili Oğlaklar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür retrosu ile aynı döneme denk geliyor bu yüzden dolunayın konusu çoğunlukla kazançlar harcamalar alanında cimrilik boyutundaki tavırlarınız yüzünden bozulan ilişkileriniz olabilir.

Kasım yılın en çok benim param benim malım dediğiniz dönemi.

Sevgili Oğlaklar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay da hem iç dünyanız hem inançlarınız hem de dış görünüş ve tavırlarınız açısından bazı yeni duruşlar getiriyor olacak ki sizi tanıyanlar bundan bir miktar şikâyetçi olacak gibiler.

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün bu süreçte yeni bir iş yeri kurmaktan kaçınılması gereken bir dönemi işaret ediyor.

ARALIK

Sevgili Oğlaklar, 12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyanızda anlam veremediğiniz düşünceler hatta huzursuzluklar yaratırken olayları objektif olarak ele alma zorluğu verebilir.

Ay boyunca hem dış görünüşünüz hem de yaşadığınız yere dair konularla daha fazla meşgul olmanız söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 26 Aralık’ta burcunuzda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, önümüzdeki neredeyse bir sonraki yıla uzanan önemli ve başarılı gelişmelerin işaretçisidir. Evren arzu ettiğiniz yaşamsal değişiklikleri gerçekleştirme sansı verirken çok daha mutlu bir dönme de sisin için başlıyor olacak.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster