Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4

4 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4
20 Aralık 2018 - 11:07 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Oğlaklar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, işten güçten bir süre mola almanızı ve dinlenmenizi söylüyor. Bu süreçte imkânı olanlarınız yurtdışı seyahatler planlayabilirler. Bazılarınızın evlilik ve ortaklıklardaki konumu bu tutulma ile değişebilir.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak iş ve kariyer alanında bazı iletişim kazaları, sistemsel sorunlar yaşamanız mümkün.

Ay boyunca iş ve kariyerin getirdiği yoğunluk söz konusu iken yurt dışı ile iş yapanlarınız için müjdeli haberler olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 17 Temmuz itibariyle burcunuzda oluşacak Kısmi Ay Tutulması sizi bir koç burcu insanına dönüştürüyor adeta. Birçok cümleniz birinci tekil şahısla başlıyor olacak.

AĞUSTOS

Sevgili Oğlaklar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile başkalarıyla ilişkimizi maddi-manevi açıdan sorguladığımız dönemdir. Özellikle paylaşılan mallar, karşılıklı maddi manevi destekler konusunda bir muhasebe yapmanız söz konusu.

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen iş güç kariyer ve itibar konularına odaklı olacak gibi, seyahatten döner dönmez kendinizi yoğun bir trafikte bulabilirsiniz.

11 ağustosta Jüpiter yay burcunda düzelince sizin de hem yaşama sevinciniz hem de özgüveniniz artarak yaşamdan çok daha fazla zevk alacağınız zamanları işaret ediyor olacak.

Sevgili Oğlaklar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunayda kazanç ve harcamalar arasındaki denge çok önemli. Bu süreçte bütçenizin gerçeklerinin farkında olmalı, hesabınızı bilmelisiniz. Olur olmaz harcamalardan kaçınmanız iyi olur.

EYLÜL

Sevgili Oğlaklar, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay, kardeşleriniz, anne babanız, yakınlarınız ve çok sevdiğimiz kişilerle olan bağlarınızı güçlendiriyor. Kök ailenizle ilişkini her zamankinden yakın hale geliyor.

Ay boyunca oldukça sosyal olacak hem aileniz hem de dostlarınızla eğlenceli planlar yapacaksınız.

Sevgili Oğlaklar, 28 Eylül’de Terazi burcunda doğacak Yeniay işe çok daha fokus olmanız gereği doğururken çok daha özenli ve dikkatli çalışmanız yönünde sizi uyarıyor. Bu süreçte iş arkadaşlarınıza destek olmanız da gerekebilir. Yeni projeler ve hızlı çalışma temposuyla gelen bu yeniay da iş ilişkileri önem kazanıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster