Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4

2 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4
20 Aralık 2018 - 11:07 www.finansgundem.com

OĞLAKLAR- YÜKSELEN OĞLAKLAR

FİNANSAL GENİŞLEMENİN TADINI ÇIKARACAKSINIZ

OCAK

Sevgili Oğlaklar 6 Ocak’ta burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması sizler açısından oldukça önemli ve de faydalıdır. Bu tutulma genel anlamda büyümeniz, ilerlemeniz için oldukça destekleyici ayrıca Çevrenizin de artan desteği gelişmenizde etkili olacak. Hem artan itibarınızın hem de finansal genişlemenin tadını çıkarın.

Yine 6 ocakta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs 4. Evde ilerlerken ani ev kiralama ya da satın almalar ve taşınmalar söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu, ilişkilerde özellikle maddi paylaşımlarda güven, sorumlukların paylaşımı…Tutulmanın bir başka etkisi ise alınabilecek dürtüsel kararlar. Bu süreçte ihtiyacınız olan desteği alamadığınız her türlü ilişkiden kopma eğiliminde olabilirsiniz.

 Ay boyunca Mars enerjisi ile ev, yuva alanında hareketli günler var, gelen giden sayınızı artabilir, tadilat gereken durumlar ya da küçük ev kazaları söz konusu olabilir. Ocak ayı kendinizi genel olarak oldukça iyi hissedeceğiniz bir ay olmakla beraber anlam veremediğiniz dürtüsel kararlar alabileceğiniz bir ay da olabilir.

ŞUBAT

Sevgili Oğlaklar, 5 Şubatta Kova burcunda doğacak Yeniay, finansal açıdan özgür hareket etmek, rahat yaşamak, istediğinizi satın alma ve kimseye hesap vermemek gibi motivasyonlar getiriyor. Bu yeniay bazılarınıza yeni kazançlar getirirken bazılarınız kazancını sıra dışı bir şekilde harcamaya başlayabilirler.

Ay boyunca Venüs etkisi ile artan çekiciliğiniz ay ortasında Mars enerjisi ile birleşip aşkta yepyeni bir sayfa açmanıza yol açabilir. Yasak aşklar da bu etkinin sonuçlarından olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay, hem inançlarınız hem hayata bakısınız acısından biten bir sorgulama dönemi gibi. Bu arada yurt dışında yasayan okuyan çalışan bazılarınız eve dönme hazırlıklarına girerken yabancılarla iş yapan, dış ticaretle uğraşanlarınız da yeni alan ya da müşterilere kaymak zorunda hissedebilir.

MART

Sevgili Oğlaklar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür retrosuna denk geliyor. Bu süreçte ebeveynler ve kardeşlerle aranızda yaşanan tartışma ya da gerginlikler aşk hayatınıza da yansıyabilir ya da tam tersi şekilde aşkta sorunlarınız için kök ailenizi sorumlu tutmanız söz konusu olabilir. Aşkta ve ailenizle aranızda yeni bir ilişki ve iletişim sekline geçme kararınız söz konusu olabilir

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile acil olmayan her türlü kısa seyahatten kaçının. Ayrıca bazı iletişim sorunları, elektrikli alet aksaklıklarına hazır olun.

6 marttan itibaren 5. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile her an ask ya da ebeveyn olma haberi ayaklarınızı yerden kesebilir.

Sevgili Oğlaklar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, iş ve kariyer konularında etkili olacak. Çalışanlar için başlangıçta zorlayıcı bir süreç gibi görünse de yepyeni kazanç olasılıkları söz konusu olabilir arzu ettiğiniz terfi ya da maaş artısı er ya da geç gerçekleşebilir.

Ay boyunca konsantrasyonunuz aşk ve çocuklar alanında iken işteki bazı gecikmeler yüzünden moralinizi bozmayın Venüs’ün güzel etkisi ile sonu istediğiniz gibi olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster