Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4

13 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4
20 Aralık 2018 - 11:07 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Balıklar, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunayda, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve isteklerinizi elde etmek için paranın ne kadar önemli olduğu fark edişiyle hareket edecek kimsenin hakkınızı elinizden almasına izin vermeyeceksiniz. Varsa bu süreçte hukuki bir davanın lehinize sonuçlanması bir mirasın elinize geçmesi söz konusu olabilir.

2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton ile Yaşadığınız sosyal çevrenin sizin için uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir modda olabilirsiniz.

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek. Bu süreçte kaçınmanız ya da ekstra dikkatli olmanız gereken konu yabancılar ile iletişim, yurt dışı seyahatleri, yabancı internet sitelerinden alışverişler gibi konular

Sevgili Balıklar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle örtüşeceği için, eğitim hayatı, inancımız, bir başka yere yerleşim, ticari faaliyetler ve yayıncılıkla ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerekli.

KASIM

Sevgili Balıklar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay da Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durum eğitimden, ticarete, iş ya da özel tüm ilişkilere kadar her konuyu tekrar gözden geçirmenizi öneriyor.

Ay boyunca iş güç, seyahat kariyer neredeyse tüm yaşamsal alanlardaki kararlarınız ve eylemlerinizi ele alacak gibisiniz.

Sevgili Balıklar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, güçlü kişilerle kurulan iş veya özel bağlantıların göstergesidir. Venüs bugün Oğlak burcunda ilerliyor. Bu nedenle toplumsal ilişkilerde ciddiyeti, güvenilirlik ve itibar önemli olacak. Organizasyonlar ve yeni iş projeleri gündeme gelebilir.

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün er ki bundan sonraki süreçte gerçeklikle bağlarınız kopma noktasına gelebilir ütopik hevesler pesinde koşarken epey efor sarf edebilirsiniz .

ARALIK

Sevgili Balıklar, 12 Aralık İkizler burcunda oluşacak Dolunay sırasında ailevi konularda, yerleşim yeriniz, güvencenizle ilgili olarak gerçekçi bir analize ihtiyaç var. Bir yandan geleceğe dönük düşünürken, diğer yandan sadece bugünü önemsemek bir çelişki yaratabilir. İş hayatında amaca yönelik ve faydacı olmak, aile yaşamında ise paylaşmak, konuşmak anlaşmak son derece önemlidir.

Ay boyunca bir yandan iş bir yandan da sosyal yaşamı devam ettirme cabası hayli yorucu olabilir.

Sevgili Balıklar, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, gelecek 6 aylık süreçteki gayet olumlu gelişme ve yeniliklerin göstergesidir buluyorum. Öncelikle geleceğe dönük kararların, plan ve projelerin göstergesi. Bazılarınız terfi ederken bazılarınız uzmanlık alanındaki çalışmalar ile ödül bile alabilir. Bu süreçte, değişimler heyecan verici, yenilikler heveslendiricidir. Gerçekten ulaşmak istediğiniz hedefi belirlersiniz. Tecrübeleriniz başkaları tarafından takdir görür.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster