Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4

11 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-4
20 Aralık 2018 - 11:07 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Balıklar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniayda en önemli bulduğunuz konu, para olacaktır. Kazanmak, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcamak ve özgür olmak. Mars İkizlerde ilerlediği için, ev alanı içinde bir hayli hareketlilik olacaktır. Taşınmak, ofis açmak, bir ürün sergilemek, sanat veya mistik konularda danışmanlık hizmeti vermek olasıdır.

Sevgili Balıklar, 19 Nisan’da Terazi burcunda oluşacak Dolunay, sevdiklerinizle yaşadığınız gerginlikler ve kırgınlıkların, geleceğe dair endişelerin, maddi-manevi sıkıntıların göstergesidir, taviz verdikçe üzülen yine siz olabilirsiniz. Bu Dolunayda başkalarıyla maddi-manevi ilişkinizi gözden geçirmek zorunlu. Kredi, miras, ödünç verilen paralar, kayıplar, alacaklar dolunayın önemli başlıklarını oluşturacak.

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 10. evinizde olduğuna göre bu süreçte itibarınızın artabileceği terfi ya da iş teklifi alabileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

11. Evde Retro Plutoile sosyal çevre, arkadaş ve dostlara dair konularda bazı zorlanmalar ve değişiklik istekleri söz konusu olabilir.

MAYIS

Sevgili Balıklar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay, hayallerinizi gerçeğe dönüştürücü adımların atılmasını sağlayacak. Maddi güvence ihtiyacının sağlanması adına istekli olacak yeni insanlarla tanışacak ve kararlı bir şekilde ilerliyor olacaksınız. Bu olumlu bir Yeniay

Ay boyunca aşk ve çocuklar alanı oldukça hareketli genel olarak özel yaşamınızı yeniden kurguluyor olacaksınız.

Sevgili Balıklar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay birlikte olduklarınızı da davranışsal motivasyonlarını anlama cabasına girmeyi öneriyor olacak.

HAZİRAN

Sevgili Balıklar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, ev içinde yapılacak değişimleri işaret ediyor. Bu bir yeniden düzenleme ya da bebek için hazırlık olabilir. Taşınmak, bir bebeğin doğumu, hamilelik, ofis açmak, yaz tatili bu yeniayın getireceği hareketin başlıkları.

Sevgili Balıklar, 17 Haziran Yay burcunda oluşacak Dolunayda iş değiştirmek, işten ayrılmak, farklı işlere yönelmek mümkün. Ancak bunların çok iyi düşünülmesinde yarar var. Çünkü Dolunayın yöneticisi Jüpiter ağustos ayına kadar gerileyecek. Alternatifiniz güçlü olmadıkça mevcut işinizi değiştirmeyiniz. Bu Dolunayda, daha önce başlanmış işler bitirilmesi, verilmiş kararların uygulanması mümkündür. Bir teklif alabilirsiniz.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün sizi yılın ikinci yarısında sizi her zamankinden melankolik ve de hayalperest kılabilir

Ay boyunca evde aşk ve çocuklar adına yapılacak güzel değişiklikler söz konusu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster