Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2

13 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-2
18 Aralık 2018 - 10:40 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Başaklar, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde sonrasındaki süreç aşkta ve ebeveynlikte egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte aldığı özel yaşama dair kararların doğru olup olmadığını sorgulayacak

Sevgili Başaklar, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, 8. Evdeki etkisiyle maddi manevi paylaşımlarınızda adalet var mı yok mu onu sorguluyor olacaksınız.

Sevgili Başaklar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketine denk geliyor özellikle kardeşler, komsular ve yakınlarla olan iletişimde daha barışçıl olma gereği var. Sorun varsa bile çözüme odaklı olmak gerekiyor.

KASIM 

Kasım yılın en aile gündemli zamanı olacağa benziyor. Kardeşleriniz hatta ebeveynleriniz için yapacağınız birçok şey olacak keza sevgi emek ister. Bu süreçte ayrıca ev, yuva ve gayrimenkul konularında da bazı güzelleştirme, dekorasyon çalışmalarınız olabilir.

Sevgili Başaklar, 12 Kasım’da Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketi ile kesişiyor bu dolunayda bazılarınızın eğitim yaşamı sona ererken bazılarınızın yurt dışı ile ilgili beklentilerin gerçekleşmesi ya da uzun zamandır istediğiniz seyahat konusunda son dakika aksaklıkları çıkması söz konusu olabilir.

Sevgili Başaklar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay ev ve yuva vurgusunun sürmesini sağlarken bazılarınız yeni evlerine taşınabilir bazılarınız da mevcut evlerinde yenilik yapabilirler.

26 Kasım’da düz harekete geçen Neptün size bu süreçte yeni evlilik ve ortaklıklardan kaçınılması gerektiğini söylüyor. Süreci birileri ile olmaktan çok bireysel güç ve kapasitenizin kesif süreci olarak değerlendirmelisiniz diyor.

ARALIK

Sevgili Aslanlar, Jüpiter 2 Aralık itibariyle 5. Evde kapınızı yepyeni bir aşk çalmak üzere. Hazır olun

12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, kariyer ve iş hayatı ilgili konuları odak noktanız haline getiriyor. Bu dolunayda ev ve işi dengeleme gereği olacak.

Sevgili Başaklar, 26 Aralık Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, size sorumluluk, güvenilirlik ve uzun ömürlülük gibi konuları hatırlatır. Aşka bakış açınız çok daha ciddiyet kazanıyor olacak.

Ayın sonlarına doğru ofiste ve sağlık alanında da güzel gelişmeler olacaktır.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

YARIN: TERAZİ, AKREP, YAY

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN18 Aralık 2018 14:06

    astrologların dediğine bel bağlayıp yan gelip yatalım,fasafiso bunlar boş iş bunları konuşmakda abesle iştigal

  • Toplum Bilimci18 Aralık 2018 23:33

    Hasan bey,yazının bir kelimesini okumadan ya da okudugunuzu anlamadan körü körüne yaptıgınız elestiri bugün ülkemizin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.Yazının tamamını okudum yan gelip yatmak bir yana bir çok alanda tedbir alınması ile ilgili uyarılar içeriyor...

  • Kamil18 Aralık 2018 21:02

    Fala inanma , falszı da kalma (6) (6)

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster