Ana SayfaBankacılık16 bankadan esnafa özel kampanya---

16 bankadan esnafa özel kampanya

5 / 17
16 bankadan esnafa özel kampanya
30 Haziran 2014 - 07:04 www.finansgundem.com

Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber: Finansbank’ın müşteri büyüklüğü 350 bine ulaştı

2013’te bankanın toplam KOBİ nakit kredilerinin yıllık yüzde 38 artışla 10.5 milyar TL’ye yükseldiğini söyleyen Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, bu dönemde kredilerdeki pazar paylarını mikro segmentte yüzde 20, OBİ segmentte ise yüzde 13 düzeyine ulaştığını söyledi. Metin Karabiber, “Bununla birlikte 2013 verilerine bakıldığında bankamızın toplam nakit kredilerinin yüzde 30’u KOBİ kredilerden oluşmaktadır. Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı, orta boy işletmeler, işletme bankacılığı ve tarım bankacılığı olarak 3 farklı segmentten oluşmaktadır. Bu segmentlerdeki aktif müşteri adedimiz 350 bin civarındadır” dedi. 

Herkese bir finansçı lazım 

Karabiber, finansbank kurulduğu günden bugüne 'müşterisinin sorununu çözen, müşterisine yardımcı olan banka' olarak biliniyor ve tercih ediliyor. Bankamızın esnafımıza yönelik hizmetleri de bu düşünceyle şekilleniyor” ifadelerini kullanırken “Örneğin, Finansbank KOBİ müşterileri artık KOBİ İnternet Şubesi’nden bir tıkla 50 bin TL’ye kadar nakit kredi kullanma şansına sahipler. Bu sayede hafta sonu ya da mesai saatleri dışında da kredi kullanımını mümkün hale getiriyoruz” dedi. Karabiber, ürünleri şöyle anlattı: 

Franchise paketi sıfırtan iş sahibi yapıyor: Kredi ürünlerimize yeni eklediğimiz paketlerimizden biri de Franchise sahibi olmak isteyen KOBİ’lere yönelik. Sıfırdan iş sahibi yapan Franchise paketi ile yıllık resmi cirosu 2 milyon TL’yi geçmeyen KOBİ’lere cazip koşullarla Franchise giriş bedelini ya da sermaye ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir paket sunuyoruz. Bu paket kapsamında teminatsız olarak 52 bin TL’ye kadar 60 ay vadede; üzeri ihtiyaçlarda ise ipotek teminatlı 120 aya varan vadelerde uygun faiz oranları ile taksitli ticari kredi imkanı, avantajlı POS Fırsat Paketi, Vade- Kart ve maaş ödemesi gibi konularda franchise işletmelerine ayrıcalıklar sağlıyoruz. 

Geleceğin Patronları: Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz ve genç girişimcilerden büyük ilgi gören Geleceğin Patronları adlı yarışmamıza 3 bin 500’e yakın proje başvurdu. Binlerce proje arasından finale kalan 10 girişimcimiz akademisyen, melek yatırımcı ve ekonomistlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi. Jürinin değerlendirmesi sonucunda, 3 proje 50 bin TL’lik işletme sermayesi ödülüne layık görüldü. Kalan 7 iş fikri sahibi ise başvurmaları halinde özel koşullar ile kredi kullanma imkanına hak kazandılar. Bu yılki yarışmamızın geçen yıldan daha fazla ilgi görmesini bekliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster