Ana SayfaBankacılık16 bankadan esnafa özel kampanya---

16 bankadan esnafa özel kampanya

4 / 17
16 bankadan esnafa özel kampanya
30 Haziran 2014 - 07:04 www.finansgundem.com

HalkBank Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel: HalkBank'tan 'Güvenceli KOBİ Ödeme Sistemi'

Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel, “Güvenceli KOBİ Ödeme Sistemi’ni devreye sokarak hem müşterimizin ticari itibarını korumayı hem de ödeme işlemlerinin sistem üzerinden banka güvencesiyle gerçekleşmesini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. Çek üzerinde basılı tutarın tamamına ödeme güvencesi veren Halkbank Güvenceli Çek ürününden sonra, banka güvenceli alternatif ürünleri geliştirmeye devam eden Halkbank, vadeli alım satım yapan tüm KOBİ müşterilerinin ticaretteki faturalı alacaklarına güvence sağlayan “Güvenceli KOBİ Ödeme Sistemi” ni hizmete sundu. 

Vadeli alım satım yapan tüm KOBİ müşterilerin ticaretteki faturalı alacaklarına güvence sağlayan Güvenceli KOBİ Ödeme Sistemini sayesinde firmalar alım-satım işlemlerini Halkbank güvencesiyle gerçekleştirmiş oluyor. Ödeme vadesinde hesapta para olmasa bile borcun kredi limitinden otomatik olarak ödenmesini ve tedarikçinin ihtiyaç halinde ödeme vadesinden önce alacağını iskonto etmesini sağlayan sistem ile ticaret hayatını canlandırmayı hedefl ediklerini belirten Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel şunları söyledi: “Tasarruf politikalarının önem kazandığı 2014 yılında biz de esnaf ve KOBİ’lerimize sunduğumuz desteği kesintisiz olarak sürdüreceğiz. Bu kapsamda ‘Güvenceli KOBİ Ödeme Sistemi’ni devreye sokarak hem müşterimizin ticari itibarını korumayı hem de ödeme işlemlerinin sistem üzerinden banka güvencesiyle gerçekleşmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu sistemle ticaretin başladığı anda ödeme ve tahsilat güvence altına alınıyor ve işlemler tamamen elektronik ortamda başlayıp, tamamlanıyor.” 

En uygun seçenek belirleniyor 

Ticari faaliyet gösteren, kredibilitesi uygun tüm KOBİ, ticari ve kurumsal müşteriler ‘Güvenceli KOBİ Ödeme Sistemi’nden yararlanabiliyor. Güvenceli KOBİ Ödeme Sistemi firmalar için çeşitli avantajlar sunuyor. Bu sistemden yararlanan firmalar, piyasada tanınma ve güven kaybı sorunu yaşamayacağından, hem mal ve hizmet kalitesi hem de fiyat politikası ve ödeme koşulları açısından mal alımında kendilerine en uygun seçeneği belirleyebiliyorlar. Mal ve hizmet bedelini zamanında ve hatta iskonto ederek vadeden önce tahsil edebilen tedarikçi firmalar ise nakit akışını düzenlemede geniş olanaklardan yararlanabiliyor. esnafımızın ihtiyaçlarına ve değişken nakit akışlarına uygun, esnek ödeme alternatifl eriyle finansman desteği sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster