Ana SayfaBankacılık16 bankadan esnafa özel kampanya---

16 bankadan esnafa özel kampanya

3 / 17
16 bankadan esnafa özel kampanya
30 Haziran 2014 - 07:04 www.finansgundem.com

TEB Genel Müdür Vekili Turgut Boz: TEB’den yeni iş kuracaklara 500 bin TL’ye kadar ‘teminatsız kredi’

TEB, yenilikçi projelerini işe dönüştürmeyi planlayan ‘geleceğin KOBİ’lerinin’ finansman yükünü azaltacak yeni bir adım attı. Girişimcilik alanında KGF’nin bir banka ile yaptığı ‘ilk ve tek’ olma özelliği taşıyan bu işbirliği sayesinde, girişimcilere 500 bin TL’ye kadar teminatsız kredinin önü açıldı. TEB, girişimcilere 150 bin TL’ye kadar teminatsız kredi verirken, KGF işbirliği sayesinde teknogirişimcilere 500 bin TL’ye kadar, tarım girişimcilerine 250 bin TL’ye kadar, franchise girişimcilerine 200 bin TL’ye kadar ve küçük işletme girişimcilerine 100 bin TL’ye kadar kredi verilebilecek. TEB şubelerine başvuruda bulunan ve TEB ile KGF’nin proje ve iş fikri değerlendirmelerinin ardından uygun bulunan girişimciler, teminatsız kredi kullanabilecek. TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, “IFC tarafından tüm dünyaya referans gösterilen KOBİ Bankacılığı’ndaki Danışman Banka anlayışımızı, geleceğin KOBİ’lerine fikirlerini işe dönüştürme süreci boyunca destek vermek adına, TEB Girişim Bankacılığı’na taşıdık.TEB Girişim Bankacılığı kapsamında, KOBİ’lere sunduğumuz finansal ve finansal olmayan ürün ve hizmetleri iş kurma hazırlığında olanlara ve girişimcilere özel olarak sil baştan kurguladık” dedi. Boz, TEB Girişim Bankacılığı ile hedefl erini aşarak 2013’te yaklaşık 20 bin yeni iş fikrine sahip girişimciye ulaştıklarını da söyledi ve ekledi: “30 Mayıs itibarıyla girişimci müşteri sayımız 27.500 oldu. Şimdiye kadar 5 bin 100’den fazla girişimciye 900’e yakın saat eğitim verdik.”

KOBİ'lerle birlikte başarı hikayeleri yazıyoruz 

Danışman Banka anlayışıyla 9 yıldan bu yana KOBİ’lerle başarı hikayeleri yazdıklarını anlatan Turgut Boz, şöyle dedi; “Finansman desteğinin yanısıra Danışman Banka anlayışıyla büyüme için gerekli olan bilgiyi her kanaldan KOBİ’lere ulaştırmak için çalışıyoruz. Bunun için bankacılık sektöründe KOBİ’lere yönelik ilk internet televizyonunu kurduk. Ekonomi, piyasa ve iş hayatının nabzını tutan haberleriyle yol gösteren TEB KOBİ TV, 6 bini aşkın video içeriğine, günlük 20 binlere, yıllık 4,5 milyona varan ziyaret sayılarına sahip. TEB KOBİ Akademi ile ülke çapında 20 binden fazla iş insanına ulaştık. 400’den fazla TEB KOBİ Danışmanı firmalarla bire bir görüşerek detaylı analizler hazırlıyor, büyüme haritalarını çıkararak alınması gereken aksiyonları ortaya koyuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster