<
Ana SayfaBankacılık16 bankadan esnafa özel kampanya---

16 bankadan esnafa özel kampanya

17 / 17
16 bankadan esnafa özel kampanya
30 Haziran 2014 - 07:04 www.finansgundem.com

Pınar Kuriş: Burgan Bank KOBİ’de yüzde 75 büyüme hedefliyor

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş “2013 yılsonuna göre 2014 yılsonunda net %75 büyüme hedefliyoruz” dedi. 

Bankaların KOBİ'lere daha fazla eğildiğini anlatan Kuriş, “Hem müşteri potansiyeli, hem ürün çeşitliliği hem de sektörün ihtiyaçları göz önüne alındığında KOBİ’lere olan ilgi artışının normal olduğunu ve yeni oyuncuların rekabete hız getireceğini düşünüyoruz” dedi. 

Pınar Kuriş, Burgan Bank olarak en önemli ürünlerinden birinin ‘Faal Hesap’ olduğunu kaydederek “Bu üründe Rotatif Kredi, Kredili Mevduat Hesabı, Taksitli Kredi ve Kredi Kartı ürünlerinin özelliklerini birleştirerek müşteriye bir alternatif sunuyoruz” dedi. Bu yıl başından beri KOBİ bankacılığı müşterileri için ‘İstediğinde Öde Kredisi’, ‘Bi’ Nefes Kredisi’ ve ‘KGF Kredileri’ sunduklarını da anlatan Kuriş, “Rafa koyduğumuz en yeni ürünler ise; Hat/ Plaka Kredileri ve Tekne Kredileri oldu. Bu yıl çok kısa dönemde; Turizm Paketi’ni ve KOBİ’lerin ihtiyaçlarına göre bankacılık ürünlerinde istisnalar tanımlayarak işlemlerin masrafsız yapılmasını sağlayacak ürünümüz İşletme Paketleri’ni müşterilerimizle buluşturacağız” bilgisini verdi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster