<
Ana SayfaBankacılık16 bankadan esnafa özel kampanya---

16 bankadan esnafa özel kampanya

13 / 17
16 bankadan esnafa özel kampanya
30 Haziran 2014 - 07:04 www.finansgundem.com

HSCB Ticari Bankacılık Grup Başkanı Burak Zeylan: HSBC, IRM programı ile KOBİ'lere küresel iş bağlantısı kurduruyot

HSBC Ticari Bankacılık Grup Başkanı Burak Zeylan, uluslararası pazarlarda müşterileri arasında bir köprü görevi üstlenerek onların ihtiyaçları doğrultusunda danışmanlık hizmeti verdiklerini kaydetti. Zeylan, Uluslararası Müşteri Temsilcisi (IRM) Programı ile müşterilerine uluslararası iş bağlantıları sunmaya ve büyümelerine destek olmaya odaklandıklarını söyledi. 

Zeylan, İngiltere, Fransa, Mısır, Hong Kong, Brezilya, Kanada, Kuzey Amerika, Singapur ve Hindistan’ın ardından Arjantin ve Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye’de eş zamanlı hayata geçirilen Uluslararası Müşteri Temsilcisi (IRM) Programı ile müşterilerine uluslararası iş bağlantıları sunmaya ve büyümelerine destek olmaya odaklanan; küresel alanda iyi eğitimli, uluslararası odaklı ve profesyonel Müşteri Temsilcileri kadrosu ile hizmet verdiklerine değindi. 

Web sitesi artık Türkçe 

HSBC Türkiye olarak ayrışan diğer bir hizmetlerinin de 2012'de hayata geçirilen www.hsbc.com/ globalconnections adresinden ulaşılabilen HSBC Küresel Bağlantılar web sitesi olduğuna dikkat çeken Zeylan, bu sitenin küresel iş dünyasına ilişkin son haber ve gelişmelerin güncel bir şekilde takip edilmesine olanak sağladığını dile getirdi. HSBC, altı kıtada Renminbi ile iş yapan ilk banka konumunda bulunurken Zeylan, "Türkiye- Çin arasında ticaret yapan müşterilerin hayatını kolaylaştıracak hizmet sunuyoruz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster