Ana SayfaBankacılık16 bankadan esnafa özel kampanya---

16 bankadan esnafa özel kampanya

10 / 17
16 bankadan esnafa özel kampanya
30 Haziran 2014 - 07:04 www.finansgundem.com

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi: VakıfBank, ihracatçı KOBİ’ye yeni ürün geliştirecek

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, 2014 yılının geri kalanında banka olarak esnaf ve KOBİ’leri desteklemeye ve finansmana erişimlerini kolaylaştırmaya devam edeklerini söyledi. Çelebi, “KOBİ’lerimizin yurtdışı kaynaklı kredilere erişimlerini sağlayarak uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynakları hizmetlerine sunacağız. İhracatçı KOBİ’lerimize özel, yenilikçi ürünler geliştiriyor olacağız. Proje ve yatırım kredileri konusuna özel önem vererek KOBİ’lerimizin yatırımlarını desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yılın ilk aylarında piyasalarda bir miktar dalgalanma yaşandığına dikkat çeken Çelebi, “Ancak ekonomimizin itici gücü olan KOBİ’lerimiz, değişen koşullara hızla adapte olabilme kabiliyetlerini bir kez daha göstererek gelişimlerini sürdürdüler. Nitekim nisan ayı Sanayi Üretim Endeksi verileri de ülkemiz ekonomisinin ve KOBİ’lerimizin güçlü büyümesini sürdürdüğünü teyit etti. Bu dönemde sektörde KOBİ bankacılığı alanındaki gelişim de devam etti. Son açıklanan sektör verilerine göre yılın ilk altı ayında KOBİ’lere kullandırılan toplam nakdi krediler %5,97 artarken, gayri nakdi krediler %5,09 artış gösterdi. Aynı dönemde sektörün toplam nakdi ve gayri nakdi kredi artışı ise sırasıyla %3,70 ve %4,64’te kaldı” dedi. 

VakıfBank olarak gerek KOBİ’lere gerekse ülkemiz ekonomisine olan güvenlerinin her zaman en üst seviyede olduğunu belirten Çelebi, bu anlayış çerçevesinde yılın ilk altı ayında da KOBİ’lere desteklerinin hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi. Çelebi, “Cazip faiz oranlı, esnek ödeme planlı, uygun vadeli ürünlerimiz ile finansman ihtiyaçlarını karşılayarak, her koşulda KOBİ’lerimizin halinden anladığımızı gösterdik. KOBİ’lerimizin beklentilerini doğru tespit edip, doğru ürünlerle ve halden anlayan çözümlerle yanlarında olmaya bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. 

Büyümenin itici gücünün yine KOBİ’ler olacağını kaydeden Çelebi, "Hizmet sunduğumuz tüm KOBİ’leri bir müşteriden öte iş ortağı olarak değerlendiriyoruz. Güçlü bir iş ortaklığının güven ve halden anlamaya dayandığının bilinci ile hareket ediyoruz" dedi.

KOBİ ürünleri 

• VakıfBank, KOBİ’lere yönelik olarak; 3 ay ödemesiz dönemli olmak üzere 100 bin TL’ye kadar, 36 ay vadeli %0’dan başlayan faiz oranları ile “KOBİ’lere Yaz Kredisi” kampanyasını geliştirdi. 
• Özellikle nakit akışları dönemsel değişiklik gösteren turizm sektöründe faaliyetleri olan KOBİ’ler için sezon ödemeli kredi çözümleri içeren “Turizm Dost Paketi” ile nakit akışlarıyla uyumlu kredi seçenekleri sunuluyor. 
• Esnafa özel olarak hazırlanan “Esnafa Halden Anlayan Kredi” paketi ile acil nakde ihtiyaç duyan esnafa, esnek ödeme planı oluşturma imkanı veriliyor. • Çelebi, "Bunlar esnafımıza ve KOBİ’lerimize sunduğumuz birçok üründen sadece birkaç tanesi olup bunların yanı sıra esnaf ve KOBİ’ler, VakıfBank’la kuracakları işbirliği neticesinde başka birçok kredi ürününü ve dış ticaret işlemleri, POS, Businesscard, kredili mevduat hesabı, çek karnesi ve DBS, BTS gibi pek çok bankacılık ürün ve hizmetini uygun koşullarda kullanma fırsatı yakalayıp uzun vadede işletmelerini büyütecek güçlü bir iş ortaklığına adım atmış oluyor" açıklamasını yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster