Ana SayfaBankacılıkBirleşmiş borçlar varlığı---

Birleşmiş borçlar varlığı

12 / 14
Birleşmiş borçlar varlığı
06 Haziran 2017 - 09:55 www.finansgundem.com

TEKNOLOJİ ÖN PLANA ÇIKACAK

Hilmi Güvenal/Hayat Varlık Genel Müdürü

*Bu iş bir hukuk, icra işi olmaya devam edecek fakat teknoloji daha çok ön plana çıkacak. Hayat Varlık olarak internet çözüm merkezimizi kurduk Geniş bir analitik ekibimiz var. Veri madenciliği, modelleme ve yönetme teknikleri ile müşterilere verilecek en uygun çözümü matematikçiler hesaplıyor.

*Varlık Yönetim Şirketleri Derneği olarak yeni başlayacak olan kamu bankalarının borç satışının açık arttırma İle yapılmasını ve herkesin ne fiyat verildiğini görmesini istiyoruz.

*Bir ara ihale kazanma oranlarımız yüzde 50'lere ulaşmıştı. Rekabetin artması ve büyüdüğümüz için (çok küçük portföylere ilgi gösteremiyoruz) ihale sayısı saplantımızdan kurtulduk. Artık "Ne kadar kaliteli ve getirişi yüksek portföy alabiliriz" diye bakıyoruz.

*Hayat Varlık, Vector Holdings ve EBRD'nin ortak olduğu 185 milyon lira sermayeli, 340 milyon lira öz kaynağı olan bir şirket. Sekiz yılda 800 binden fazla müşteriye ve 8,5 milyar liralık portföy büyüklüğüne ulaştık.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster