Ana SayfaBankacılıkBirleşmiş borçlar varlığı---

Birleşmiş borçlar varlığı

11 / 14
Birleşmiş borçlar varlığı
06 Haziran 2017 - 09:55 www.finansgundem.com

BANKANIN İTİBARI BİZDE

Selçuk Tuncalı/Varlık Yönetim Şirketleri Derneği Başkanı ve İstanbul Varlık Genel Müdürü

*Varlık Yönetim Derneği'nin iki fonksiyonu var. Bir tarafta üye şirketlerin belli çalışma kalıplarına etik ilkeler anlamında ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bir taraftan da dışarıya ne olduğumuzu, neye hizmet ettiğimizi anlatmaya çalışıyoruz.

*Sektörümüz çok önemli çünkü bir bankanın itibarını kendi üzerimize alıyoruz. Banka bir itibar kurumu olarak kredi veriyor. Sonra tahsil etmek için daha fazla uğraşmak istemediği bir krediyi bize satıyor. Biz o bankanın itibarını bozmadan o kredinin peşinden koşmak zorundayız.

*Krediyi veren kuruluş biz değiliz. Bizler bu işin son aşamasında devreye giriyoruz ve çözüme dönük çalışıyoruz. Zaten sorun çıkmaza girdiği noktada borçlar çözüm için bize devrediliyor. Ama buna rağmen bir takım sıfatlarla da çok anılıyoruz. Bu sıfatları hak etmediğimizi gösterebilmek için de dışa yönelik çalışmalar yapmaya başladık.

*İstanbul Varlık olarak Ünlü Yatırım Holding'in ana hissedarı olduğu bir şirketiz. Satın aldığımız kredi miktarı 1,7 milyar lira civarında, borçlu adedimiz ise 300 bine yakın.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster