Foto GaleriGündemÜnlü CEO'nun katili sadece bir metre uzağındaymış!

Ünlü CEO'nun katili sadece bir metre uzağındaymış!

8 / 8 Ünlü CEO'nun katili sadece bir metre uzağındaymış!
25 Mayıs 2021 - 12:15

13 Temmuz 2020'de koşudan dönen Saleh'i, apartmana giren bir başka kişinin arkasından girerek binada bekleyen Haspil, güvenlik kamerasında eski patronunun yanında asansörde, üzerinde simsiyah kıyafetler ve yüzünü kapatan bir maskeyle görünüyor. Elinde bir spor çanta olan katil asistan eski patronuyla birlikte asansörden çıkarken ve sonra da şok tabancasıyla onu yere sererken görülüyor.

Adli tıp incelemesine göre Saleh boynundan ve göğüs bölgesinden 5 kez bıçaklanmış. Saleh'in elindeki yaralar ise CEO'nun ölmeden önce katiline direndiğini gösteriyor. Katil Tyrese Haspil patronunu bıçaklayarak öldürdükten sonra başını ve uzuvlarını elektrikli testereyle gövdesinden ayırmış.

İkiliyi yakından tanıyan kaynaklar Fahim Saleh'in yanında 16 yaşındayken çalışmaya başlayan Tyrese Haspil'in eski patronu tarafından çok sevildiği ve Saleh'in bu yetenekli genç adamda kendi gençliğini gördüğü belirtiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster