Foto GaleriGündemTürk Eczacıları Birliği Başkanı: Ekimde pik yapar yılbaşında aşı üretilir

Türk Eczacıları Birliği Başkanı: Ekimde pik yapar yılbaşında aşı üretilir

13 / 15 Türk Eczacıları Birliği Başkanı: Ekimde pik yapar yılbaşında aşı üretilir
07 Eylül 2020 - 11:34

Bunlar hep alınması gereken tedbirler. Bunları almadığınız kendi haline bıraktığınız zaman binanın temizliğini yapmadığınız zaman bunların olması son derece kaçınılmaz.

Salgın döneminde sağlık çalışanlarına yönelik önerileriniz neler? 

Salgınlarda en önemli fonksiyon yüklenen kesimler sağlık çalışanları. Salgını bir savaş olarak nitelendirirsek bu salgının önlenmesi noktasında cepheye sürdüğümüz askerler sağlık çalışanları. Burada yapılması gereken en önemli işler, bu sağlık çalışanlarının korunmasını sağlayacak yöntemler kullanılmalıdır. Yani koruyucu ekipman gibi olanakları vermemiz gerekiyor. Bir de bunların sürekli testten geçirilmesi lazım. Haftalık test olmalı. Çünkü bazen semptomları algılayamayabiliyoruz. Ama semptomlar ortaya çıktıktan sonra da hızla yayılıyor, geç kalmış olabiliyoruz. Bu süreçte 30’un üzerinde hekim kaybettik bir o kadar da hemşire kaybettik. 7 kadar eczacı kaybettik. Onların sorunlarını çözmediğiniz zaman ekonomik olarak onlara moral verecek uygulamalar önlemler tedbirler almadığınız zaman moralleri bozuluyor. İstifalar var göreve gitmemeler var. Bu nedenle sağlık çalışanlarına motivasyon önemli. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster