Foto GaleriYaşamŞubat ayı, tutulma ayı …

Şubat ayı, tutulma ayı …

6 / 13 Şubat ayı, tutulma ayı …
04 Şubat 2017 - 17:33

Aslan

Sevgili aslanlar, 11 Şubat Kovadaki ay tutulması sizin karşıt burcunuzda gerçekleşirken evlilik ve ortaklıkların bu süreçte kamusal etkiler altında kalması (bazılarınız için negatif bazılarınız için pozitif) söz konusu olabilir.

Balık burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ise, size bugüne dek yakınlarınızla olan ilişkilerde bir muhasebe yapma motivasyonu verirken almaktan çok vermiş olduğunu fark edenleriniz bir üzüntü ardından yepyeni bir tavırda olmaya karar verebilirler.Bu tutulma size ilişkilerinizdeki hüzünleri hatırlatmak için gelmiş gibi hissetseniz de asıl amacının sizi büyütmek olduğunu keşfetmelisiniz. Tutulma ayrıca ortaklaşa mal, mülk, para bölüşümlerinde hakkaniyetli hareket etmek gerektiğini, iyi niyetini suistimal edebilecek kişilere karşı dikkatli olmanın önemini vurguluyor.

Ebeveynler,kardeşler ile iletişim alanında 5 subat sonrası 9 hazirana dek olan süreçte pozitif/negatif gündemde ne varsa bir süre azalıp, yavaşlayabilir.


ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster