Foto GaleriYaşamŞubat ayı, tutulma ayı …

Şubat ayı, tutulma ayı …

5 / 13 Şubat ayı, tutulma ayı …
04 Şubat 2017 - 17:33

Yengeç

Sevgili Yengeçler , 11 Şubat Kovadaki ay tutulması sizin maddi manevi destekler,finansal ödemeler alanınızda gerçekleşeceğinden (+/-3 gün ) alacağınızı almakta ya da ödemenizi yapmakta zorlanabileceğiniz koşullar yaratabilir.

Balık burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ise, size gerek seayhatler yoluyla gerekse bazı kişisel gelişim enstrümanları,egitimler ya da felsefi mentor yoluyla yepyeni bir yaşam yolu açmak konusunda yardım edecek gibi gözüküyor.hedefinize ulaşmanız yolunda önemli destekler veriyor olacak. Balık burcunda bu tutulma, maddi kazanç, girişim, imajınız, hedefiniz yönünde besleyici, inancınızı yükseltici, moralinizi güçlendirici etkilere sahip olarak yaşamdaki duruşunuzu değiştirmeniz için destek veriyor olacak.

Ev,yuva,gayrimenkuller alanında 5 subat sonrası 9 hazirana dek olan süreçte pozitif/negatif gündemde ne varsa bir süre azalıp,yavaşlayabilir.


ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster