Foto GaleriSporSpor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı

Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı

7 / 7 Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı
16 Mart 2016 - 13:14

Hakemi de yendiler (Erman Toroğlu - Sabah)

Şunu çok net söyleyebilirim; Dün gece Beşiktaş, hakemi de yenerek 3 puanı aldı. Siyah-beyazlılar, eksik maç olduğu için zaten gerginler. Çok da eksikler. Alırlarsa, lider olacaklar ve rakipleri psikolojik olarak zorlanacak. Yani son 100 metreye girerken bıçak sırtı bir maç... Böyle bir maçta FIFA hakemliğini bitirmiş, tabiri caizse bitmiş okeye dönen pozisyonda olan hakemleri kullanmayacaksın. Kimleri kullanacaksınız?

FIFA olmak için can atan veya yeni FIFA olmuş, Avrupa'da yükselmek isteyen hakemleri atayacaksınız. Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım gibi hakemleri TFF'nin belli bir maaş vererek çizgi hakemliğinde kullanmaları gerekir. Yoksa bu tip hakemler, tuhaf tuhaf işler yaparak şampiyonluk yarışına tesir edeceklerdir. Bakınız... Zaten gergin oynuyor Beşiktaş. Trabzonspor da rahat değil. Ama net pozisyonlar var.

Mario Gomez'in vurduğu, Mustafa Yumlu'nun koluna gelen top net bir penaltı. Yorumsuz! 5 dakika sonra bu sefer Trabzonspor defansında Cavanda'nın Esteban'a verdiği top net bir şekilde kaleciye pas. Sen bunları vermeye mecbursun. Beşiktaş gol yapar, yapmaz bu seni ilgilendirmiyor. Sen bunları vermezsen futbolcular sahada geriliyorlar. Sonra da Beşiktaş soyunma odasında tartışmalar yaşanıyor. Neden? Çünkü Bülent Yıldırım, soyunma odalarını bilmez.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster