Foto GaleriSporSpor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı

Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı

3 / 7 Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı
16 Mart 2016 - 13:14

Esteban daha ne yapsın? (Bayram Aydın - Hürriyet)

Trabzonspor son haftalara göre en azından mücadele ederek maça tutunmaya çalıştı. Beşiktaş ise beklenilenden çok uzaktı. Bol bol pas ve iki takım defans oyuncularının da hataları ilk yarıya damgasını vurdu. İlk yarıda öyle fazla pozisyon izlemedik ama Yusuf’un 17. dakikada müsait durumda kaçırdığı pozisyon en netiydi. İlk yarıda orta sahada müthiş bir mücadele izledik o kadar. İki takımında forvetleri hiç üretken ve çalışkan değildi. Beşiktaş’ın kullandığı korner atışında önce Atiba ve sonrasında Gomez’in gol vuruşlarını çıkartan kaleci Esteban kaleyi kolay kolay Onur’a kaptırmayacağını da göstermiş oldu. Ancak Gomez’in kafa vuruşunda yapacak fazla bir şeyi yoktu. Sonradan oyuna giren Olcay ise son beş dakika kala fişi çekti.

CARDOZO NEYE ŞAŞIRDI

Maçın 63. dakikasında oyundan alınan Cardozo çok şaşırdı ve inanamadı. Şaşırmasına hiç anlam veremedim. Oyunda kaldığı süre içinde hiçbir şey yapamadı. Bunun için oyundan alınması gayet normal.

KALECİ GİBİ TOPU ÇELDİ

Beşiktaş’ın 12. dakikada geliştirdiği atakta, hadi Bülent Yıldırım uzaktaydı ve göremedi diyelim. Ya çizgi hakemi Yumlu’nun bir kaleci gibi çeldiği topu nasıl göremedi ben anlayamadım doğrusu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster