Foto GaleriSporSpor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı

Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı

2 / 7 Spor yazarları Trabzonspor-Beşiktaş maçı için ne yazdı
16 Mart 2016 - 13:14

Gomez zorlamasa daha kolay atar (Kenan Başaran - Hürriyet)

Beşiktaş’ın kafasının rahatlaması için, ertelenen Trabzonspor maçının oynanması lazımdı. Çünkü artık hesabını kitabını daha doğru yapacaktı. Ama dün ilk 45’te kafasını bir türlü toparlayamayan bir Beşiktaş vardı. Zihni en bulanık isimse Gomez’di. Alman, sanki haftalardır gol atamıyormuşçasına şartları yine Rize’deki gibi aşırı zorladı. Topu aldığında gözü kararıyor ve hiçbir takım arkadaşını görmüyor. Oysa bugüne kadar oyunda az göründüğü maçlarda golü daha rahat bulduğuna şahitlik etmiştik. Yine de Beşiktaş’ın öne geçme şansını esas olarak hakem Yıldırım engelledi zira Yumlu’nun koluyla kestiği top net penaltıydı. E geri pası tutan Estanban’ı da es geçti!

FİNAL VURUŞLARINDA AŞIRI RAHATLIK!

Trabzonspor, Oğuzhan ve Sosa tüm hamallığı Atiba’ya verdiği için Beşiktaş’ın kalesine çok rahat indi. Ancak bordo mavililer final vuruşlarında da aşırı rahat davranınca golü bulamadı. Necip-Cardozo eşleşmesinde, siyah beyazlı oyuncunun üstünlük kurması dikkate değerdi. Maçın ikinci devresi ağır çekimde seyretti. Forvetlerin de katkısıyla bir yanda Necip, diğer yanda Yumlu istatistiklerini parlatıyordu. 69’da Gomez ile Esteban arasında cereyan eden inanılmaz pozisyon maçın da cereyanını artırdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster