Foto GaleriSporSpor yazarları Fenerbahçe-Braga maçı için ne yazdı

Spor yazarları Fenerbahçe-Braga maçı için ne yazdı

6 / 6 Spor yazarları Fenerbahçe-Braga maçı için ne yazdı
11 Mart 2016 - 11:49

Skoru detaylar belirledi (Erman Toroğlu - Sabah)

Portekiz'de seyirci baskısıyla en ufak hatada Fenerbahçe dağılır. Ama akıllı hücum edilerek atılacak bir golle de rakip dağılır. Aynı tip top oynayan iki takım için detaylar sonuca tesir ediyor. Bu sonuç, Fenerbahçe için mükemmel. Tura yeter mi? "Biz bu turu geçeriz" derseniz hayal.

İNŞALLAH KIYMETİNİ BİLİRLER Fransız hakem neticeye tesir etmeyecek yerlerde F.Bahçe'nin lehine çaldı. Ama F.Bahçe hücumlarında son 30-35 metreye girildiğinde hep doğru düdükler çaldı. Rövanş maçında F.Bahçe'nin ne oynayacağı kadar hakem faktörü de rol oynayacaktır. Eğer dün gece Caner'in yaptığı gibi her pozisyona el-kol kald-ı rır, antipatik hareketler edersen, özellikle atılıp eksilirsen takımını yakarsın. Çünkü orada bu Braga çok daha sert ve baskılı oynayacak.

İşte onun içindir ki hakemin oradaki yorumu F.Bahçe'nin turu geçip geçmeyeceğini belirleyecek. F.Bahçeli oyuncuların en çok dikkat etmesi gereken olay takımlarını eksik bırakmamak olmalıdır. Maçın oyun ve kalitesine göre de F.Bahçe için 1-0 çok güzel bir skor oldu. İnşallah rövanşta bunun kıymetini bilirler. Beraberliğe oynarsan, bitiremezsin. Fenerbahçe seyircisi baskı yaparak rakip takım ve hakemler üzerinde etki yapıyordu. Ama dün akşam bunu yapamadılar. Neden? Çünkü hakem bu tarz baskıyı yemedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster