Foto GaleriSporSpor yazarları Fenerbahçe-Braga maçı için ne yazdı

Spor yazarları Fenerbahçe-Braga maçı için ne yazdı

5 / 6 Spor yazarları Fenerbahçe-Braga maçı için ne yazdı
11 Mart 2016 - 11:49

Teşekkürler Volkan Demirel (Ahmet Çakar - Sabah)

İlk yarı çok yavan pozisyonu olmayan sıkıcı bir maç oldu. İkinci yarı F.Bahçe, biraz kıpırdadı. Nani oyuna girdi, Fernandao oyuna girdi, biraz daha F.Bahçe rakip alanda oynamaya başlamıştı ki milyonların ağzına geldiği o kritik 75. dakikaya geldik. Eski Bursasporlu Josue driplingini yaptı ve çok iyi vurdu ve iddia ediyorum dünyada pek az kalecinin çıkartacağı topu tam direk dibinden Volkan çıkarttı.

FUTBOLUN TUHAF ADALETİ Bu dönüm noktası sadece dün geceki maçın değil, belki de turun dönüm noktasıydı. Çünkü futbolda tuhaf bir adalet vardır. Atamayana atarlar... Nitekim öyle oldu. Braga çıkarken kaptırdı, Topal en az 30-35 metre topu sürdü... Ve tıpkı Josue'nin vurduğu gibi yerden köşeye bırakıverdi. İşte kalite farkı. Birbirine benzer iki şut; bir takımın kalesinde Volkan, diğerinde ise sıradan bir kaleci varsa hem golü atıyorsunuz hem maçı kazanıyorsunuz belki de turu geçiyorsunuz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster