Foto GaleriGündemSessiz sedasız tamamlanıyor!

Sessiz sedasız tamamlanıyor!

2 / 12 Sessiz sedasız tamamlanıyor!
07 Ekim 2013 - 11:32

TARİHE GEÇEN AĞAÇLANDIRMA PROJESİ
Köprüyü yapan IC İÇTAŞ ile Astaldi ortaklığı, projenin tamamlanacağı 3 yıl sonunda bin 400 hektarlık ağaçlandırma gerçekleştirmiş olacak. Bölgeye yönelik ilk etap ağaç dikimlerinin kasım ayında başlayıp nisanda sonlandırılması planlanıyor. Ağaçlandırma sayesinde, aynı zamanda cumhuriyet tarihinde bir projede en fazla ağaç dikimlerinden biri de gerçekleştirilmiş olacak. İnşaat sırasında güzergahta bulunan ağaçlar da özel makinalarla sökülerek başka yerlere transfer edildi.

Şirket, yapılan çalışmaların tamamını aynı kameralarla da kaydederek belgelendiriyor. Araçların şehir içi trafiğine girmeden erişim kontrollü, yüksek standartlı, kesintisiz, emniyetli ve konforlu bir yol ile zamandan tasarruf ederek transit geçişi hedefleniyor. Proje hayata geçtiğinde Avrupa-Asya arasında çok daha kısa sürede geçiş imkanı olacak. Diğer ulaşım modları ile entegrasyon sağlanıp, İstanbul şehir içi trafiğindeki yoğunluk azaltılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster