Foto GaleriGündemSessiz sedasız tamamlanıyor!

Sessiz sedasız tamamlanıyor!

1 / 12 Sessiz sedasız tamamlanıyor!
07 Ekim 2013 - 11:32

Köprü, doğal hayatı korumak için ilk 'ekosistem köprü' şeklinde inşa ediliyor. 3 yılda bin 400 hektar alan ağaçlandırılacak. Asya ve Avrupa'yı birbirbirine bağlayacak 3'üncü köprü Yavuz Sultan Selim'in inşaatı tam gaz devam ediyor. 2015'te tamamlanması planlanan köprü birçok ilki de barındıracak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, temelleri 29 Mayıs 2013'te atılan Yavuz Sultan Selim köprüsü, bir Türk şirketi tarafından yapılan ilk asma köprü özelliğini taşıyor. 320 metrelik yüksekliğiyle asma köprüler arasında en yüksek kuleye sahip olacak binlerce kişiye de istihdam fırsatı verecek. İşte 3'üncü köprüye ilişkin çarpıçı detaylar: Köprü, özellikle hayvan sürülerinin zarar görmemesi ve daha küçük popülasyonlara ayrılmamaması için çevreye duyarlı bir şekilde inşa ediliyor. Bu özelliğiyle de Türkiye'nin ilk ekosistem köprüsü olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster