Foto GaleriGündemSarıkamış'ta yürüyüş başladı! 'Bu toprakta izin var'

Sarıkamış'ta yürüyüş başladı! 'Bu toprakta izin var'

10 / 16 Sarıkamış'ta yürüyüş başladı! 'Bu toprakta izin var'
07 Ocak 2024 - 09:53

Bakan Bak: Allahuekber Dağları'nda kaybettiğimiz şehitlerimizi unutmuyoruz

Allahüekber Dağları’nda Kızılçubuk Zirvesi’nde Sarıkamış Şehitleri’ni anmak için yapılan yürüyüşte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, açıklamalarda bulundu.

Bakan Bak, 2018’deki bakanlık dönemi de olmak üzere 4. kez bu etkinliğe katıldığını anlatarak, “109. yılını anıyoruz şehitlerimizin. Bu vatan tabii ki şehitleriyle güçlü. Şehitlerimizin kanı, vatan toprağının her noktasında var. 'Bu toprakta izin var' diye bir mottomuz var. Dolayısıyla şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. O zor şartlarda yapılan Sarıkamış Harekatı'nda Allahuekber Dağları'nda kaybettiğimiz şehitlerimizi unutmuyoruz. Bakanlık olarak gençlerimize, tarihimizi, yaşadığımız olayları, mücadeleleri, destanları, savaşları, Çanakkale'den Kütahya'ya Dumlupınar'a kadar pek çok şeyi anlatıyoruz, hatırlatıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da özellikle tarihimizin bu önemli olaylarını gençlerimizle yaşamamız için talimatları var.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster