Foto GaleriGündemMuharrem İnce'den Erdoğan'a yanıt

Muharrem İnce'den Erdoğan'a yanıt

1 / 7 Muharrem İnce'den Erdoğan'a yanıt
05 Mayıs 2018 - 15:12

Ankara'daki aday tanıtım töreninin ardından dün akşam saatlerinde memleketi Yalova'ya gelen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, burada havai fişek gösterileriyle karşılandı. Geceyi, kent merkezine bağlı Elmalı Köyü'ndeki evinde geçiren Muharrem İnce, sabah da aynı köydeki baba ocağına geçti. Muharrem İnce, annesinin elini öpüp, helallik istedi. Annesi Zekiye İnce de, "Allaha emanet ol oğlum" dedi. İnce, daha sonra ise babası Şerif İnce'nin köydeki mezarın ziyaret etti. Babasının mezarı başında duan eden Muharrem İnce, "Baba bugünü görmeni isterdim" diyerek gözyaşı döktü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • omer suatdikkale05 Mayıs 2018 22:51

    proje olanları gördük türkiyeyi batağa sürüklediler

  • Oğuzhan05 Mayıs 2018 22:17

    Polat kardeşim düşüncelerin yanlış siyaset meydanı er meydanı gibidir.Adaylar yarışssın merak etme bu milletin , herkesin yeterince aklı fikri vardır.Oyunun rengini belli etme.İnsanların kime oy vereceği özeldir.Ben burada Muharrem bey taraftarı ve hayranı olarak yazmıyorum.Olabilirimde olmayabilirimde benim şahsi tercihimdir.Ama hiç kimseyi karalamaya hakkımız yok beğenmiyorsan oyunu vermezssin,beğenirsen verirsin.Yani yorumunuzu mesnetsiz ve anti-demokratik ve haksız olarak nitelendiriyorum.

  • BATURAYERSİN05 Mayıs 2018 21:50

    NİYE SEÇİM YAPILIYOR SEÇİM YAPMIYALIM AKP PARTİ İKTİDAR OLSUN SENDEN SONRA OĞLUN GELSİN TORUN GELSİN KİM SANDIKTAN ÇIKARSA İKTİDAR O OLUR BÖYLE GELDİ BÖYLE GİDECEK

  • POLAT ALEMDAR05 Mayıs 2018 20:45

    işiniz güçünüz lak lak.laf laf laf.millet proje istiyor.sen ise horoz döğüşü istiyorsun.sen bu yüzyılın adamı deği 1 900 yıllardan kalmış birisin.bence en fazla % 15 oy alacaksın.eğerki en ufak gurur var ise artık istifa eder yerini geçlere verirsin.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster