Foto GaleriGündemKovid-19 gelecek kışa kadar mevsimsel salgın haline gelecek

Kovid-19 gelecek kışa kadar mevsimsel salgın haline gelecek

7 / 8 Kovid-19 gelecek kışa kadar mevsimsel salgın haline gelecek
10 Haziran 2021 - 11:10

GELECEK AYLARDA ANA KONU ÇOCUKLARIN AŞILANMASI OLACAK

Diğer taraftan Drosten, önümüzdeki aylarda ana tartışma konularının çocukların aşılanması ve aşılananların bağışıklıklarını ne kadar çabuk kaybettiğini ölçmek olacağını belirterek, “Muhtemelen aşıya zaten bu kadar güçlü tepki vermeyen yaşlı insanlar, yarım veya bir yıl sonra açık bir bağışıklık kaybı gösterecek, gençlerin ise bunu yapması pek olası değil” dedi.

Drosten, ayrıca sonbahara kadar, nüfusun bağışıklık durumu daha heterojen olacağından, kaçış varyantlarının daha net bir resmini görmeyi beklendiğini söyledi.

Şu anda tüm gözler Hindistan'da keşfedilen ve Birleşik Krallık'ta hızla yayılan ancak şu anda Almanya'daki yeni vakaların sadece yüzde 2'sini oluşturan Delta varyantında bulunuyor. Drosten, varyantın birkaç hafta içinde Almanya'da daha belirgin hale gelmesini beklediğini, ancak İngiltere'deki kadar baskın olmadığını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster