Foto GaleriGündemKorona virüsten ölen ünlüler

Korona virüsten ölen ünlüler

12 / 21 Korona virüsten ölen ünlüler
06 Temmuz 2020 - 09:35

Adam Schlesinger

Tom Hanks’in 1996’da vizyona giren filmi That Thing You Do'nun arkasındaki isim, ünlü şarkı yazarı Adam Schlesinger 52 yaşında, corona virüsün yol açtığı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Ivy, Tinted Windows, Fever High ve Fountains müzik gruplarının kurucularından olan Adam Schlesinger; Emmy ve Grammy kazanan, Oscar, Tony ve Altın Küre Ödülleri'ne aday gösterilen önemli bir müzisyendi.

Schlesinger'in ölümünün ardından Tom Hanks Twitter'dan "O olmadan ne Playtone ne de "That Thing You Do olurdu. Onu maalesef Covid 19'dan kaybettik. Çok Üzgünüm" mesajı paylaştı.

Dashboard Confessional grubundan Chris Carrabba da, "Doğru kelimeleri bulamıyorum. Adam Schlesinger iyi bir akıl hocası ve dosttu. Kovid 19'u ciddiye almalıyız. İnsanları hasta ediyor ve öldürüyor. İçeride kilitli kalmak zordur, ancak hayat kurtarır. Birbirinize dikkat edin. Huzur içinde dinlen sevgili dostum " diye tweet attı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster