Foto GaleriYaşamİzmir'de 100. yıl kutlamaları: Geçmişin coşkusu ve geleceğin umutları...

İzmir'de 100. yıl kutlamaları: Geçmişin coşkusu ve geleceğin umutları...

5 / 7 İzmir'de 100. yıl kutlamaları: Geçmişin coşkusu ve geleceğin umutları...
29 Ekim 2023 - 16:38

“BU MİLLETİ KİMSE YIKAMAZ”

Cumhuriyetin dimdik ayakta kalacağını kaydeden Vali Elban, “Vatan ve millet söz konusu olduğunda canını seve seve veren bir milletin yok edilmesi, akıl dışı bir şeydir. Dolayısıyla da tarih sahnesinde var olduğumuz bugüne kadar Allah’a şükür hiç vatansız ve devletsiz kalmadık. Bu kahraman vatanperver milletimizin samimiyeti, vatan ve devlet aşkı sayesindedir.

Yine kutsal değerlerine bağlı ve o değerleri olmadan yaşamayacağını bildiği için de bu değerlere karşı da bir tehdit, bir tehlike olduğunda gözünü kırpmadan her zaman canını seve seve vermeye hazır olmuştur. Güzel Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde yürütülen bu şanlı mücadele, düşmanın tamamen yurttan temizlenmesiyle son bulduktan sonra elbette bu mücadelenin, bu başarının taçlanması gerekiyordu. İşte bu mücadele 1923 yılında Atatürk’ün çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmasıyla taçlandı. Ve üzerinden Allah’a şükür 100 yıl geçti. 100 yıldır cumhuriyetimiz dimdik ayakta. İnşallah önümüzdeki nice 100 yıllarda, bin yıllarda da cumhuriyetimiz hep genç kalacak, hep dimdik ayakta olacak” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Güzelbahçeden30 Ekim 2023 12:30

    güzel İzmirin en büyük sıkıntısı yerel yönetimin yetersizliği. Gerek büyükşehir gerekse içinde yaşadığım Güzelbahçede belediyenin hiç bir olumlu faaliyet yada yapısal bir çalışması yok. Şehrimiz pislik içinde, bakımsız, belediye hiç görünmüyor  fakat iş ranta gelince  her yer inşaata  açıldı hemde vahşice. hiç yeşil alan çoçuk alanları dinlenme yerleri bırakmadan bina yapıyorlar hemde hiç olmayacak yerlere Ankaranın bu duruma dur demesi gerekiyor yangından mal kaçırır gibi her yeri ranta açtı güzelbahçe belediyesi.  kısa zamanda bu yıkım engellenmeli.. Güzelbahçede nefes alacak yer kalmadı.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster