Foto GaleriYaşamİşte milletvekilliği için istifa eden isimler

İşte milletvekilliği için istifa eden isimler

14 / 28 İşte milletvekilliği için istifa eden isimler
27 Nisan 2018 - 08:00

Prof. Dr. Necip Camuşcu
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Metroloj ve Standardizasyon Genel Müdürlüğü görevinden, AK Parti milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.
 
Camuşcu ayrıca, TÜBİTAK Bilim Kurulu üyeliğinin yanı sıra, TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü Danışma Kurulu üyeliği görevinde de bulundu.
 
Camuşcu daha önceki yıllarda, seramik takviyeli metal esaslı kompozit malzemeler, ileri mühendislik seramikleri, talaşlı imalat ve aşırı plastik deformasyon konularında araştırma faaliyetlerinde bulunmuştu.
Ayrıca, özel sektör ve kamu destekli projelerde yürütücü, araştırmacı ve danışman olarak da görev almıştı.
 
Camuşcu, 2011-2012 yılları arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Bakan Danışmanı olarak görev almış, Bakanlık tarafından yürütülen destek programlarının geliştirilmesi çalışmalarına katılmıştı.
 
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde 2012-2013 yılları arasında Rektör Danışmanı olan Camuşcu, 2013-2014 yılları arasında da Rektör olarak görev yaptı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster