Foto GaleriYaşamEvlatlık Türk'ün vatan aşkı!

Evlatlık Türk'ün vatan aşkı!

3 / 10 Evlatlık Türk'ün vatan aşkı!
21 Temmuz 2023 - 15:38

(Fotoğrafta Biyolojik annesi Gülseren ve Şahin Say)

HALALARINI ZİYARETTE BİR DE ABLASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Adana'ya gelerek biyolojik annesi Gülseren Say ve babası Şahin Say'ın yaşadığı evi bulan Armağan Rice, tek katlı evin kapı ve penceresinin kırık olduğunu görünce polis merkezine giderek, kendisine yardımcı olmalarını istedi. Anne ve babasının trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrenen Armağan Rice, polisin de yardımıyla önce amcasını, ardından halalarını buldu. Halalarına yaptığı ziyarette bir de ablası olduğunu öğrenen Rice, onunla da bir araya geldi. Anne ve babasının mezarlarını ziyaret eden Armağan Rice, Türkiye'de kalmaya karar verdi. Önce Mersin'de, ardından Antalya'nın Manavgat ilçesinde çeşitli işlerde çalışan ve Endonezyalı bir kadınla evlenen Armağan Rice'ın geçen aylarda bir kız bebeği dünyaya geldi.

'BABAM ALKOLİKTİ, ANNEM DE SÜREKLİ İLAÇ KULLANIYORDU'

Armağan Rice, "Mersin'de doğan, Adana'da yaşayan, küçük yaşta ABD'li bir aileye verilip oraya götürülen bir Türk çocuğuyum. Çocukluğum, ABD'de oldukça zor şartlarda geçti. Babam alkolikti, annem de depresyon nedeniyle sürekli ilaç kullanıyordu. Bir süre sonra ayrıldılar zaten. Çok sıkıntı çektik. Türk olduğumuzu bilmeden kız kardeşimle birbirimize yardımcı olmaya çalıştık. Orada soğuktan gece üzerim açık kalsa üvey anne ve babam asla örtmezdi, sadece kız kardeşim örterdi" dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster