Foto GaleriYaşamEvlatlık Türk'ün vatan aşkı!

Evlatlık Türk'ün vatan aşkı!

2 / 10 Evlatlık Türk'ün vatan aşkı!
21 Temmuz 2023 - 15:38

Mersin'de 1988 yılında doğan Armağan Say ve ailesi, bir süre sonra Adana'ya taşındı. Armağan, annesi ve teyzesi tarafından 1993 yılında Adana İncirlik Üssü'nde görevli ABD'li Rice ailesine, kendisinden 1 yaş küçük kız kardeşiyle birlikte evlatlık verildi. Kendisini evlatlık alan çiftin görevini tamamlamasıyla ABD'ye götürülen Armağan ile kız kardeşine yeni kimlik çıkartıldı. Yeni ailesi, 14 yaşındayken Armağan Rice’a kız kardeşiyle birlikte Türkiye'den evlatlık alındıklarını söyledi.

31 YAŞINDA TÜRKİYE'YE GELDİ

Türk olduğunu öğrendikten sonra ABD'de bulabildiği kaynaklardan Türkiye hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan Armağan Rice ve kız kardeşi, ABD'li ailesinden aldığı bilgi sonrasında gerçek ailesinin adresine ulaştı. Türkiye'ye sürekli mektup yazan kardeşler, aileleri hakkında bilgi edinmek için çaba gösterdi. Armağan Rice, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra 4 yıl önce yeteri kadar para biriktirip, Türkiye'ye gelmeye karar verdi. Kız kardeşi ise bir Meksikalıyla evlenerek ABD'de kaldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster