Foto GaleriYaşamDev şirketlere hayal kırıklığı yaşatan ürünler

Dev şirketlere hayal kırıklığı yaşatan ürünler

2 / 13 Dev şirketlere hayal kırıklığı yaşatan ürünler
18 Mart 2015 - 09:01

Ürün geliştirme ve yenilikçi testler ile gelen yeni ürün fikirleri birçok şirketin en önemli kısmını oluşturabilir. Fakat bunu sağlam bir şekilde yönetmek ve izlenecek yolu belirlemek daha önemli bir unsurdur. Örnek verecek olursak; Apple başkanı Tim Cook , Ipad’i piyasa sürdükten sonra yaptığı bir açıklamada uzun yıllar böyle bir teknoloji üzerinde zaten çalıştıklarını fakat en doğru zamanı beklediklerini ve Ipad’i üretime geçirmeden daha farklı önceliklerinin olduğunu ve bunlara odaklanmak zorunda olduklarını belirtmişti. Aslında bu açıklamada söylemek istediği şey zamanlama idi. Zaman yönetimi bir şirket için en önemli kısım ve Apple bunu doğru yapmıştı.

Belki de şirketler bu yeni ürünleri insanlara sunmadan önce araştırma yöntemi olarak insanlara bu ürünleri ilk önce denettirmeyi seçmeleri doğru yoldur. İnsanların bu ürünler üzerindeki tepkileri ve raporları takip edilmeli böylece üretime geçmeden önce o ürünün piyasada yer edinip edinmeyeceğini daha rahat tahmin edebilirler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster