Foto GaleriLansmanCITROËN DS3 Türkiye yollarında

CITROËN DS3 Türkiye yollarında

3 / 4 CITROËN DS3 Türkiye yollarında
23 Ağustos 2013 - 16:31

Citroen’in yeni imzası: 3D LED arka stop farları
Far tasarımları Revolte ve Survolt konsepti araçların tasarımlarından esinlenerek geliştirildi. Far orta kısmı 31 adet LED ışıktan oluşan dikdörtgen şekilli opalin bir setten ve kılavuz ışığı sonsuzluğa yansıtan yarı yansıtmalı bir ayna takımından oluşuyor. 3D geceleri farlar yakıldığında, gündüzleri ise sürücü frene bastığında aktif hale geliyor.
Zarif bir detay olarak da 3D far üzerinde kabartmalı siyah DS zemini üzerine yerleştirilmiş krom detaylı bir DS logosu bulunuyor.
Kendi tavanını yarat:
Farklı tavan desenleri ve renkleri mevcut olan DS3 CABRIO; temel özelliği olan kişiselleştirmeyi cabrio serisinde de devam ettiriyor.
DS3 Cabrio için üç tavan rengi mevcut: siyah, mavi ve DS Monogramlı gri CITROËN arka kenar panellerini siyaha boyayarak ve açılabilir tavan rengini aracın yan kısımlarına, ön çizgisine ve arka rüzgârlıklarına yansıtarak açılabilir tavana özgü ayırt edici özellikleri korumayı başarıyor. Gösterge paneli üzerindeki, havalandırma boşluğu çevresindeki ve vites kolu çevresindeki aksesuarların rengi de gövde rengi ve tavan rengi ile uyumlu. DS3’ün benzersiz tavan yapısının bir diğer özelliği ise 120 km/s hıza kadar açılıp kapanıyor olabilmesi. Üç farklı moda kullanılabilen tavan toplam 16 saniyede kapanarak yüksek hızda kullanım sırasında bile kabini güneşle buluşturabilme özelliğini koruyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BU GALERİLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster