Foto GaleriLansmanCITROËN DS3 Türkiye yollarında

CITROËN DS3 Türkiye yollarında

2 / 4 CITROËN DS3 Türkiye yollarında
23 Ağustos 2013 - 16:31

Sınıfında en büyük bagaja ve 5 koltuğa sahip tek cabrio:
Çoğu üstü açılır modelin standart modellerden yaklaşık 100 kg daha ağır olmasına rağmen DS3 Cabrio,  DS3 hatchback serisi araçlardan sadece 25 kg daha ağır olması ile dikkat çekiyor.
Cabrio modelin tasarımı , orijinal modelin tüm çeviklik ve çabuk reaksiyon gösterme özelliklerini koruyor. CITROËN mühendisleri DS3 Cabrio’nun yan bölümleri için aynı tasarımı kullanarak ve bagaj çevresine yapısal güçlendirmeler ekleyerek DS3 Cabrio’ya hatchback araçların dayanıklılığını kazandırmayı başardı.
DS3 Cabrio 5 kişiye kadar oturma kapasitesini rahatça sağlayacak boyutlarda tasarlandı. 3.95 m uzunluk, 1.71 m genişlik ve 1.46 m yükseklik ile orijinal kompakt boyutlara sahip olan araç çeviklik ve dinamizmi temsil ediyor.
DS3 Cabrio 245 litrelik bagaj hacmiyle yine kategorisinin en geniş bagaj hacmine sahip aracı. Hatchback modeli ile aynı kabin hacmine sahip. Arka kısmında ayrıca 60/40 boyutunda ayrı katlanabilir bir alan mevcut, bu alan birçok günlük ihtiyaç için kullanılabilir. Bagaj kapısı çok farklı bir şekilde açılıyor (dairesel hareketle), bu da sürücülere arkadaki boş alandan bağımsız olarak (örneğin; aracın arkası duvara doğru gelecek şekilde park edildiğinde) bagajı tamamen açabilme imkânı tanıyor.
Eşsiz DS3 stiline yeni bir bakış açısı…
DS3 Cabrio, hatchback serisinin güçlü kimliğini devam ettiriyor. Farklı tavan alternatiflerinden  aracın bel kısmına canlılık kazandıran köpek balığı yüzgeci şeklindeki tasarım öğesine ve gündüz farlarını ön plana çıkararak aracın “yüzünü” şekillendiren tampon girintilerine kadar alışılmış tüm stil seçenekleri mevcut. DS3 Cabrio’nun tasarımı tamamen DS3 karakterine uygun. Tente tavanı ise aracın kusursuz kimliğine katkı sağlayan birçok orijinal renk seçeneği ve tasarımlarıyla sürücülere  farklı bir kişiselleştirme imkanı sunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BU GALERİLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster