Foto GaleriLansmanCITROËN DS3 Türkiye yollarında

CITROËN DS3 Türkiye yollarında

1 / 4 CITROËN DS3 Türkiye yollarında
23 Ağustos 2013 - 16:31

CITROËN’in efsanevi modeli DS’in köklü mirasından ilham alarak tasarlanan DS serisinin ilk ürünü olan DS3 yıl içerisinde 150.000 adetten fazla satış adedine ulaşarak başarısını ispatladı.
CITROËN DS3 serisinin eşsiz karakterini gözler önüne seren DS3 CABRIO; Siyah, mavi ve DS Monogramlı gri olmak üzere üç farklı renkte açılır tavan seçeneği sunarak , Cabrio otomobilde de  kişiye özel olma hissini tatmin ediyor. DS3 Cabrio sahip olduğu 3D  arka farları ve orijinal bagaj kapısının açılmasıyla da DS serisinin tüm zarafetini sergiliyor.DS3 Cabrio, köpekbalığı yüzgeçlerini andıran çamurluğu, ön yüzde LED lambalarını taşıyan yan rüzgârlıkları, Citroen’in yeni imzası olan 3 boyutlu LED arka stop farları ile de fark yaratıyor.
Özellikle sürüş keyfi yaşatmak için tasarlanan bu farklı model, üstü açılan klasik otomobillerin sağladığı tüm avantajları, hatchback serisi araçların güçlü yanları ile harmanlıyor.
Gerçekleştirdiği yenilik akımıyla üstü açılır otomobil segmentine renk katan  DS3 CABRIO, 5 kişilik  yolcu kapasitesi, geniş bagaj hacmi ve 120km/s’a kadar olan hızlarda bile açılıp kapanabilen elektrikli tavanı  ile rakiplerinden farklılaşıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BU GALERİLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster